Helder blomme op Swart gestileerde fotosessie

By Mooi Troues wil ons graag met ons lesers tonne trou inspirasie deel en in dié artikel deel ons onkonvensionele kleur skema vir ‘n troue.  Swart en Donker kleurige dekor items maak ‘n groot bohaai is die binnehuis versiering bedryf, maar hoekom kan jy nie jou geliefde helder blomme op Swart agtergrond implementeer by jou groot dag nie?  Ons glo as jy die inspirasie by jou troue gebruik sal dit nie net deftig lyk nie, maar sal jou gaste vir maande, indien nie jare, na jou grootdag oor jul keuse van trou kleur skema praat nie.

Die fotograaf, Nicolene Meyer, het die idee uitstekend vasgevang op kiekies en Jené het soos ‘n moderne Sneeuwitjie gelyk in ‘n Swart rok met kant detail om die bolyf, terwyl Gerjo baie dapper gelyk in ‘n klassieke Swart pak van Eurosuit.

Moenie verder wag om sommer nou af te rol en tonne inspirasie vir jou droomdag te vind nie.

Wie het die fotosessie gereël?


Die grimeerkunstenaar Minette het die fotosessie gereël, maar die hele span het insette gelewer en saamgewerk om hierdie pragtige fotosessie te skep.

Inspirasie agter die fotosessie?


Die inspirasie vir die fotosessie het begin by die pragtige, moderne dekor van Mooikrans.  Die swart en goue ligte met die botaniese tema loodglaswerk leen homself perfek vir die dramatiese, tog elegante styl van die fotosessie.  Ons het besluit op ‘n swart trourok, want ons leef in ‘n era waar individualiteit en oorspronklikheid gevier behoort te word. Die skryfbehoeftes het die donker elemente pragtig met die botaniese elegansie gekombineer.  Die goue en swart dekor het die pragtige blomme en geometriese vorms perfek gekomplimenteer.  Die haarstyl is gekies om die vloeiende lyne en dramaties “v” riglyn van die rok te aksentueer.  Die grimering was dramaties, maar steeds elegant en klassiek.  Die rooi lippe het pragtig ingeskakel by die diep donker rooi van die handruiker en blommekrans.

Hoekom is die span diensverskaffers gekies om saam te werk?


Nie net was hierdie regtig ‘n wonderlike span om mee saam te werk nie, maar dié fotosessie was voorwaar ‘n viering van elkeen wat betrokke was se kreatiwiteit en unieke, spesiale talente.  Dit is wat sulke fotosessies so spesiaal maak – elke  persoon kan hom- of haarself absoluut uitleef in hul passie en die pragtige eindproduk van hierdie fotosessie is die resultaat daarvan.

Wat was die spesiaalste deel van die fotosessie?


Van die eendjies wat op die stoep kom bedel het vir iets te ete, tot ons manlike model wat op die leer gestaan het om sy fotografie “vaardighede” uit te toets was daar net nooit ‘n vervelige oomblik nie.  Daar was ‘n hele paar “hoendervleis” oomblikke tydens die fotosessie, maar wat regtig spesiaal was, was om te sien hoe elkeen saamgewerk het en bygedra het tot die sukses van die fotosessie.

Advies aan paartjies wat die inspirasie wil volg.


Moenie bang wees om iets buitengewoons te probeer nie – hierdie is tog ‘n viering van julle as ‘n unieke paartjie!  Kies ‘n span diensverskaffers wat jul visie oor jul spesiale dag met julle deel en saam daaroor opgewonde kan raak.  Hou dit stylvol, speel met idees en geniet elke oomblik!

Diensverskaffers: