Blomme prag Skryfbehoeftes stel

Soapberry Stationery_0001


Ons is absoluut versot op vandag se skryfbehoeftes stel wat die talentvolle Soapberry vir jou ontwerp het as inspirasie vir jou troue. Blomme prag geïnspireerde skryfbehoeftes is met aandag aan die fynste detail afgewerk en die blomme illustrasie is die perfekte manier om jou trou kleure en teksture bymekaar te trek.  Blomme skep ‘n gevoel van varsheid en lewe.  Dit is presies wat nuut getroude paartjies het is ‘n vars nuwe begin as twee geliefdes saam.


Soapberry Stationery_0002 Soapberry Stationery_0003 Soapberry Stationery_0004


Die detail van die skryfbehoeftes stel is besonders en ons verwys nie net na die blomme illustrasie ek teks van die stel nie, maar ook die detail soos die van die uitnodiging. Dit lyk soos ‘n koevert met ‘n lint om, maar sodra jy die lint afhaal word jy verras met ‘n oopvou uitnodiging in ‘n unieke manier gevou. Dit skep ‘n baie oulike verrassende en ook kreatiewe element. Ons is ook mal oor die gebruik van ‘n origami as ‘n spyskaart. Klein detail soos die origami vermaak jou gaste en sodoende geniet almal saam jou spesiale dag in ‘n vermaaklike en pret manier.


Soapberry Stationery_0005 Soapberry Stationery_0006

Artikel Krediet:

Skryfbehoeftes: Soapberry