Luhanie & Righardt se mooi verlowingsfoto’s

Ons deel vandag Luhanie en Rigardt se verlowingsfoto’s met julle.

Die paartjie het mekaar toevallig die aand van Luhanie se matriekafskeid ontmoet.  Dit was ‘n lieflike lente-aand op Stellenbosch. Wat begin het as ‘n loer kompetisie het toe uitgedraai in ‘n gesprek en ‘n koffie afspraak so paar dae later.  ‘n Unieke geval van “the diamond in the rough”.

Die paartjie se verlowingsfoto’s is baie romanties.  Hulle het gebruik gemaak van verskillende uitrustings, ‘n formele en meer gemaklike stel vir elk.  Julle sal ook sien dat die foto’s tydens winter geneem is en dat die paartjie gebruik gemaak het van hulle omgewing om by te dra vir die tema van hul foto’s.  Geniet die foto’s!

verlowingsfoto'sverlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's verlowingsfoto's

Diensverskaffers:

Fotograaf: Cilliers Visser