Björn & Janine se klassieke moderne troudag

Ons deel Björn en Janine se klassieke moderne troudag by ʼn populêre trou venue op die buitegrens van Cullinan in Gauteng.  Ons is mal oor die paartjie se klassieke styl waarvoor hul gegaan het.  Die pragtige sagte moderne voorkoms van hul troue trek onmiddellik jou aandag.

Janine het pragtig gelyk in haar trourok met soveel detail op en die lang sluier.  Dan is daar die pragtige pastel pienk vloeiende strooimeisie rokke wat so mooi ingepas het by alles anders.  Björn het so mooi aan Janine se sy gelyk met sy deftige vlootblou pak.  Die strooijonkers het net so deftig gelyk in die selfde kleur uitrustings.

Janine en Björn vertel hulle het inspirasie gekry reg hier van Mooi Troues se webblad.

Hul troue was definitief ʼn gesellige makietie saam met vriende en familie.  Die pragtige sagte blom ontwerpe op die tafels en wat vanuit die dak hang is ʼn kontras teen die rou baksteen mure.  ʼn Kontras kan perfek werk as dit reg gedoen word soos die paartjie se dekor.  Proteas en rose gemeng met geometriese vorm kers staanders en blink tafel nommers gee dit ʼn elegante gevoel.  Alles werk so mooi bymekaar soos die rou hout tafels en die sagte wit stoele.

Vir professionele diensverskaffers vir jou troue, besoek Mooi Troue se Trougids.  Daar sal jy betroubare fantastiese diensverskaffers vind wat jou dag ekstra spesiaal en stresvry sal maak.

Rol en lees meer oor die paartjie se klassieke moderne troudag hieronder.

Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos

Paartjie se Liefdesreis:


Ons het op ʼn beplande blinde afspraak by Rhapsody’s ontmoet, wat ʼn gemeenskaplike vriend van ons gereël het.

Die verlowing vertel deur Björn:

Dit was ʼn naweek weg na ʼn vriend se plaas in Dullstroom.  Ek het reeds die ligging in gedagte gehad.  ʼn Pragtige staptog af langs die bergkant, na ʼn privaat opvang-meer vanaf die asemrowende waterval.

Ons het letterlik ons piekniek sak met ʼn geheime sjampanje in neergesit, saam met die versnaperinge wat ons gemaak het.  Ek het vir Janine gesê om op hierdie massiewe rotsblok wat aan die rand van die groot water opvangsgebied was, te gaan staan.  Terwyl sy nog ʼn foto van die pragtige terugval neem, haal ek die verloofring uit my sak.  Ek sak toe op een knie neer en toe sy omdraai, begin ek my toespraak aan haar blaf.  Ek het geweet wat haar antwoord gaan wees, die hande oor haar mond en die trane wat oor haar wange rol, sê alles. ‘JA!’.  So het  sy ‘ja’ met haar gebroke stem gesê, huil en lag en glimlag tegelyk.

Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos
Bride getting ready Photos Bride getting ready Photos

Die Verlowing Tydperk:


1 jaar en 4 maande.  Ons het nie ʼn troubeplanner gehad nie.  Al die beplanning is gedoen deur Janine en haar kreatiewe denke met behulp van haar Pinterest-bord en inspirasie van die Mooi Troues-webwerf.

groom getting ready photos groom getting ready photos groom getting ready photos groom getting ready photos groom getting ready photos groom getting ready photos

Finansiële Aspekte:


Ons het ʼn begroting van R180 000,00 gehad, maar het oor die begroting gegaan.

Ons het ons begroting oorskry, omdat ons nie die venue, trourok en die vermaaklikheidswaarde vir ons gaste wou kompromitteer nie.  Daar was in totaal 125 gaste by ons troue.

As jy jouself meer as ʼn jaar tyd gegee het om julle troue op te stel en te beplan, en jou geld wil bespaar deur dit self te doen, neem dan die tyd om jou navorsing te doen.  Daar is baie webwerwe en video’s beskikbaar om idees te kry.

Net ʼn wenk:

Dink nie net omdat jy nog ʼn jaar het om dit alles te beplan en voor te berei, dat jy dit vir ʼn ander dag kan los nie.  Julle sperdatum kruip vinniger op as wat jy dink.

Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel Lace & Timber chapel

Merkwaardigste Oomblikke:


Vir ons albei was die oomblik toe die deure by die kapel oopgaan en ons albei mekaar vir die eerste keer kon sien.

Janine:

Nog ʼn spesiale oomblik was dat my pa my net ʼn paar weke vantevore deur die gang kon loop, nadat hy ʼn groot nek-operasie gehad het.

Daarna was daar verskeie kleiner oomblikke wat spesiaal vir ons albei was.  Die boodskap wat ons predikant tydens die seremonie met ons gedeel het.  As ons die gaste sien glimlag en lekker kuier, natuurlik ons eerste dans en die partytjie 😊

wedding catering wedding catering wedding catering wedding catering wedding catering wedding catering wedding catering

Die Besluitnemingsproses:


Meeste van die besluitneming was ons albei, maar wat haar kant van dinge soos die strooimeisies se rokke en geskenke, ens.  Betref, was dit haar volle besluit om dit te doen.  Bjorn het dieselfde met die bruidegom gedoen.

Met kleiner dinge soos tafel plasings het ons ons gesin betrek.

Op die dag het die meeste vriende ingespring en ʼn helpende hand gegee.

wedding cake wedding cake wedding cake wedding cake wedding cake

Vermaak:


Ons het gedurende die vingerhappies-uur ʼn orkes gehad was gespeel het.  Die Van Wyk Brand, wat ʼn wonderlike atmosfeer vir die gaste gegee het.  Die oulike Gin bar het gaste die opsies gegee vir hul eie vrugte.  Gras speletjies om oud en jonk te vermaak.  Ons het ook ʼn fotohokkie gehad vir gaste om foto’s te neem en ook om ons gasteboek te teken.

wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber

Spesiale Tradisies:


Ons het niks spesifiek gehad nie, maar ons het dit onder ons familie-agtergrond gehou, van Engels, Afrikaans en Duits.

wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber

Advies aan toekomstige bruide & bruidegomme:


Janine:

Begin so vroeg as moontlik, want elke klein detail neem tyd.  Hoe meer tyd jy het, hoe meer in detail kan jy met elke taak gaan. Probeer om self te koop en dinge te maak. Jy sal nie altyd baie geld spaar nie, maar dit sal daardie persoonlike aanraking aan jou trou gee.

Bjorn:

Probeer om soveel as moontlik met die beplanning en geskenke te help.  Dit is nogal ʼn oorweldigende taak alleen.  Dit is ʼn bietjie lastig vir die bruidegom om sy plek in die beplanning van dinge te vind.  As jy dus verskaffers per e-pos aan verskaffers kan stuur om die spanning van jou bruid af te haal, doen dit dan.  Jy sal so meer deel voel van die klein dingetjies op u troue.

wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber wedding photos at Lace & Timber

Venue & Dekor:


Janine het alle navorsing oor die trouvenues behartig.  Ons het die trouvenues per epos gekontak waarvan ons gehou, nadat ons na hul webwerwe gekyk het.  Ons venue waarop ons verlief geraak het, was feitlik die eerste webwerf-aanbeveling wat ons gekry het.  Lace on Timber was die venue van ons keuse.  Die venue se personeel was altyd op hoogte van sake.

Toe ons na die kapel gaan kyk het, was ons albei dadelik verlief op die venue.

Die styl waarvoor ons wou gaan, was ‘n eenvoudige, maar moderne kontras van geometriese vorms, met aardse kleure van sement, roosgoud, wit en groen.

Ons het Pebble and Lace gekies vir troudekor en -blomme.  Ons het Jeanel vrye teuels gegee om elke tafel anders te versier, maar om by die tema en styl te bly.  Sy was so gek vir die idee, en dit het gewys; Die tafels en die res van die venue het net absoluut mooi gelyk.

Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue

Paartjie se styl:


Janine:

Ek wou ʼn klassieke, maar unieke prinsesstyl-rok ontwerp behou. Die rok is uit die Millanova 2019-versameling, verskaf deur Vonve Bridal Couture.

Bjorn:

Ek wou anders wees en wegbreek van die ‘generiese’ bruidegom voorkoms.  Ek het besluit om my gunsteling kleur te kies. Die pak is vanaf Smart Guy gehuur en was die beste pak wat ek nog ooit gedra het.

Janine se trouring:

Ons is terug na C.H Diamonds om vir Carlo ʼn trouring te laat ontwerp wat pas by die styl van die verloofring.  Hy het ons nie teleurgestel nie, want dit pas naatloos by die verloofring.  Hy gee albei ringe skoon voor die groot dag om die vonkel van die ringe te verseker.

Bjorn’s Ring:

Terwyl ek jaag en ʼn passie vir motors het, het Janine ʼn wonderlike ring gevind wat gemaak is van Titanium en koolstofvesel, wat ek net liefhet.

Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue

Gunsteling Diensverskaffers:


Om nie bevooroordeeld te wees nie, of om Timber and Lace mooi te laat lyk nie, maar die beste verskaffers, spyseniering, blomme, ens.

Lace & Timber wedding venue Lace & Timber wedding venue wedding reception wedding reception wedding reception wedding reception wedding reception wedding reception wedding reception

wedding receptionwedding reception

Eerste Dans:


Dit was Janine se droom en wens van kleins af om haar eerste dans te hê met die liedjie van Aladdin, ‘A whole new world“.

Ons is na ʼn dans instrukteur, Anri van Greunen, van First Dance.  Sy het die choreografie geskep.  Ons het haar gevra om vir ons iets uitdagend en kreatief vir die liedjie te gee.  Dus het sy ʼn paar baie mooi bewegings bygevoeg om die liedjie aan te vul.

wedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding reception

Wittebrood:


Ons het albei ons wittebrood bespreek en beplan.  Ons het besluit vir die tipiese tropiese strand wittebrood te doen.  Die bestemming was toe eenvoudig, Mauritius.  Toe het ons op Mauritius besluit omdat die reistyd daar kort is, wat beteken dat u verfris en die tydsone aangepas het.

Albei van ons is nogal avontuurlustig, en daarom het ons die hele eiland redelik verken. Ons het ongelooflike Katamaran-uitstappies gehad.  Dan het ons ook reise gedoen  met ʼn pragtige besienswaardigheid. Daarna net die luilekker middae wat ons dan alles ingesluit skemerkelkies geniet het en na tropiese musiek ge-luister het en in die helderblou water ge swem.

Ons was baie gelukkig dat ons ʼn week voor COVID-19 grendeltydperk van ons wittebrood af teruggekeer het.  Dit het amper gesorg vir ons wittebrood tydens die toesluit 😉.

wedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding receptionwedding reception

Klik hier vir diensverskaffers