Bruin, Groen & Blou trou dekor inspirasie

Ons wys weer vandag vir julle ‘n pragtige versierde tafel, bymekaar gesit vir die bekende program Dagbreek, op Kyknet by Nantes landgoed in die Paarl. Blank Canvas Event het gesorg vir die konsep en stilering van dié tafel.

Vergeet van goud en silwer, dié jaar is koper vol op.  Julle sal sien daar is gebruik gemaak van bruin, tartan materiaal as die tafeldoek, lekker vir die winter. Aangesien die tartan-patroon van Skotse herkoms is, het ons die takbok ook maar sy plekkie op die tafel gegee.  Saam met die bruin, ‘n bietjie groen en pers, dié kombinasie van kleure en die koper installasie skep ‘n outydse, industriële gevoel.

Geometriese vorms is steeds groot nuus is in 2014, en is bygelas, deur middel van skryfbehoeftes.  Die juweel kleur botteltjies maak die tafel bietjie elegant.

Dagbreek Fotografie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0001  Dagbreek Fotografie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0003 Dagbreek Fotografie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0004 Dagbreek Fotografie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0005 Dagbreek Fotografie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0006 Dagbreek Fotografie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0007 Dagbreek Fotografie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0008 Dagbreek Fotografie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0009

Diensverskaffers: