Simplistiese Elegante Dankie-Naamkaartjie Idee

Ons deel met Mooi Troues lesers ʼn prag mooi simplistiese elegante dankie-naamkaartjie idee.  Hierdie simplistiese ontwerp laat toe dat dit by enige bruidspaar se trou tema kan inskakel.

Mooi Troues bydraer, Rabbits Trail, het hierdie simplistiese ontwerp gemaak om te deel met ons Mooi Troues lesers.  Die idee agter dit is om dit aan jou gaste se dankie-sê geskenkie te heg om hulle persoonlik te bedank dat hulle jou troudag bygewoon het.

Die neutrale kleurskema in die ontwerp laat toe dat enige trou kleurskema hierby kan werk.  Verder, sluit die ontwerp ʼn oulike dankie-briefie in en die gaste se naam om dit persoonlik te maak.  Dit word pragtig afgerond met ʼn unieke embleem wat die voorletters van die nuwe bruidspaar uitbeeld.

Rol af om inspirasie te trek uit hierdie simplistiese elegante dankie-naamkaartjie idee.

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ʼn belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ʼn groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplek kaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ʼn groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, klik hier om ons Trougids te besoek.

Mooi Troues hoop jy geniet die bron van inspirasie wat ons vir jou troudag bied.

Artikel Krediet: