Klassieke trou uitnodigings met waks stempel

Die talentvolle trou skryfbehoefte ontwerper, Rabbitstrail het die klassieke trou uitnodigings met waks stempel ontwerp, wat ons nou met jou deel.  Met dié skryfbehoeftes is die fokus op die waks stempel.  Daar is net iets so nostalgies aan ‘n waks stempel.

Waks stempels is so mooi.  Die idee dat iemand dit met die hand gesit en stempel het, maak enige uitnodiging net soveel meer spesiaal.   Waks wat smelt van die warm stensil wat op dit afgedruk word en so doende die uitnodiging seël.  Die persoon wat dit kry is dan die eerste persoon wat die stensil sal breek en die uitnodiging lees.  Geniet die waks stempels hieronder.

Classic wedding invitations with wax stamp Classic wedding invitations with wax stamp

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, klik hier om ons Trougids te besoek.

Mooi Troues hoop jy geniet die bron van inspirasie wat ons vir jou troudag bied.

Classic wedding invitations with wax stampClassic wedding invitations with wax stamp

Artikel Krediet: