Gretel & Stephan troue by The Cowshed

Stephan en Gretel het die oggend van 24 Maart 2013 op die plaas gaan rond loop en uiteindelik by Gretel se gunsteling deel van die plaas gestop.  Dáár het ʼn klomp wit, klei harte gelê wat Gretel se ma spesiaal vir die geleentheid gemaak het. Hier het Stephan op sy knie gegaan en die groot vraag gevra.

Daarna het die verloofdes ʼn groot feesmaal, saam met die hele familie, onder die bome geniet.  Soos julle kan aflei is dié twee lekker plat-op-die-aarde mense wat ʼn groot liefde vir die plaas en natuur deel.

Hierdie onthaal area was destyds ʼn koeistal, maar word vandag gebruik deur paartjies wat die knoop wil deurhaak.  Almal, van die bruid en bruidegom tot die gaste was gemaklik en het hul tyd by die troue genie Stephan en Gretel sê die een ding wat hul wel sou verander as hulle kon, is om vroeër die dansvloer te open en al hul gunsteling liedjies deur te werk.  Hiérdie is weer een van daardie troues wat uniek is en ons bevoorreg voel om met julle te deel.

Volgens Stephan was sy hoogtepunt; “Toe my fee-prinses met my nuwe pa aangestap kom.” Gretel s’n was; “Toe ons op ‘The Light’ van Mason Jennings in die pragtige saal ingestap kom en ek al my vriende en familie sien glimlag.”

Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0001Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0002Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0003Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0004Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0032Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0005Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0006Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0007Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0008Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0009Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0010Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0011Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0012Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0013Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0014Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0015Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0016Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0017Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0018Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0019Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0020Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0021Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0022Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0023Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0024Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0025Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0026Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0027Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0028Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0029Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0030Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0031Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0032Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0033Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0034Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0035Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0036Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0037Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0038Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0039Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0040Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0041Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0042Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0043Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0044Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0045Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0046Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0047Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0048Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0049Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0050Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0051Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0052Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0053Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0054Trou Inspirasie - Gevind op www.mooitroues.co.za_0055

Klik hier vir diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ʼn internet konneksie het en ʼn toestel wat gekonnekteer is tot ʼn aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ʼn rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: