Roos Illustrasie Uitnodiging

As jy die tipe bruid is wat nie hou van kleur op jou skryfbehoeftes nie, maar steeds iets sag en vroulik soek vir jou troudag is hierdie skryfbehoefte ontwerp dalk net wat jou tevrede sal stel. Something Gold Designs het vir ons hierdie uitnodigings gestuur wat roos-illustrasies op waspapier bevat in ‘n monochroom kleurskema.¬† Die geskrewe uitnodiging is toegevou binne die roos-bedrukte waspapier en vasgemaak met ‘n eenvoudige lintjie. Die waspapier gee ‘n sagte, misterieuse¬† gevoel terwyl die kontras tussen die swart en wit dit modern hou. Eenvoudige skrif lei die aandag nie weg van hierdie pragtige illustrasie werk nie en voorkom dat daar teveel elemente op die skryfbeheoftes is wat jou aandag trek. Kyk beslis onder om meer te sien van hierdie pragtige ontwerp.

Artikel Krediet:

Skryfbehoeftes: Something Gold Designs