Henk & Katelynn se verlowing fotosessie rondom Kaapstad

Henk en Katelynn het ‘n fotosessie as geskenk gekry van ‘n familie-vriend.  Hulle het eers besef hoe groot geskenk dit vir hulle is toe hul gemaklik voor die kamera word.  Liggings om Kaapstad het gesorg vir die mooie agtergronde.  As jul ‘n paartjie is wat vir idees soek om jul verlowingfotosessie in die middestad van Kaapstad te hou sal jul sommer baie mooi inspirasie in die foto’s hier onder kry.

Vertel ons van jul ontmoeting en die eienskappe wat julle na mekaar aangetrek het?


Ons ontmoeting was op universiteit.  Henk, die nuwe jong dosent, en Katelynn, die student.  Ons het geleidelik begin praat ná die klas, wat uiteindelik tot ‘n paar afsprake gelei het, en uiteindelik ‘n verhouding.

Die eienskappe wat Henk na Katelynn gelok het, was haar nuuskierigheid en haar saggeaarde siel.  Die eienskappe wat Katelynn na Henk gelok het, was sy intelligensie en sy omgee.  Daar was ‘n natuurlike vloei van beide kante in gesprek, wat gehelp het om ons verhouding te koester en dit te baseer op dit wat werklik tel.

Kaapstad verlowing fotosessie

Vertel ons wie het wie gevra om te trou?


Henk het vir Katelynn gevra op ‘n pragtige manier op die strand om met hom te trou.  Ons het in Desember 2018 in Struisbaai kuiergaste gehad.  Henk het toe voorgestel ons neem ons boeke en ‘n kombers om ‘n lekker rustige plek op ‘n afgesonderde strand te kry net om daar te sit en te ontspan.  Hy het toe voortgegaan om ‘n hartlike brief hardop aan Katelynn uit te lees.  Aan die einde van die brief het die belangrike vraag gekom – “Wil jy met my trou?”  Die res is geskiedenis.

Kaapstad verlowing fotosessie

Vertel ons die inspirasie agter die verlowing fotosessie?


Linda van Dyk was nie net ons fotograaf nie, maar ook ‘n  familie-vriend.  Sy het aangebied om ons verlowingfotosessie te doen, iets buitengewoon vriendelik, waarvan ons nie eers gedink het totdat sy aangebied het nie.  Ons het besluit ons wou die verlowingfotosessie klassiek hê en nogsteeds wys wie ons regtig is.  Linda het ‘n pragtige ligging, Kompanjiestuin in Kaapstad, voorgestel en dit was perfek was met die son wat in die agtergrond sak.  Ons het selfs daarin geslaag om vinnig ‘n paar foto’s op die brug te kry wat oor die besige pad na die V&A Waterfront gaan toe die laaste sonlig verdwyn het, met die motorligte wat die agtergrond saggies uitgeskakel het.

Wat het jul laat besluit oor die verlowing fotosessie?


Linda van Dyk het aangebied om ons verlowingfotosessie gratis te doen, aangesien sy ‘n familie-vriend van Henk is.  Dit is die rede waarom ons besluit het om dit oorspronklik te doen.  Dit was betowerend.  Ons het nie besef hoeveel dit ons sal help om gemaklik voor die kamera te word nie en net om dit te geniet dat ons foto’s geneem word.  Dit is wonderlike  om herinnering van so ‘n spesiale tyd te hê.  Beslis ‘n opwarming vir die aanloop na ons troue!

Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie

Vertel ons meer wat het jul ingedagte vir jul droom troue?


Ons vernaamste fokus wanneer ons trou, is dat dit gaan oor wat eintlik tel – God en die wonderlike gawe van liefde wat Hy ons gegee het.  Met dit in gedagte wil ons dat ons naaste vriende en familie daar is om ons te help om die begin van ‘n nuwe lewe saam te vier en te geniet.  Ons droom troue is een waar God vereer word en ons is met diegene wat ons liefhet.

Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie Kaapstad verlowing fotosessie

Diensverskaffer: