Enkel lyn getekende trou uitnodiging

Ons deel die Enkel lyn getekende trou uitnodiging wat jou aandag onmiddellik sal trek.  Hierdie pragtige enkel lyn trou uitnodigings wat Bacht Design ontwerp het gaan definitief ‘n treffer wees.  Al hoe meer paartjies hou van ‘n meer eenvoudige, maar nogsteeds kunstige interessante skryfbehoefte ontwerp.  As julle ‘n paartjie is wat opsoek is na iets wat jul gaste se aandag sal trek, dan is hierdie trou uitnodiging stel vir julle.

Alhoewel die skryfbehoeftes ‘n baie simplistiese gevoel tot hulle het, trek die dun lyne van die illustrasies onmiddellik jou aandag.  Dit is ook ‘n goeie manier om jou uitnodiging persoonlik te hou.  Jul kan ‘n foto van julle gebruik as inspirasie en so julle gesigte op die uitnodiging hê, sonder om ‘n foto op die uitnodiging te druk.

Rol af en geniet hierdie oulike uitnodiging stel.

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, klik hier om ons Trougids te besoek.

Mooi Troues hoop jy geniet die bron van inspirasie wat ons vir jou troudag bied.

Artikel Krediet: