Tracy & Doug se strand verlowing foto’s

Tracy en Doug het die interessantste verlowing foto’s laat neem saam met Riaan van der Westhuizen op die strand.  Fotosessies by see is darem maar net mooi en so natuurlik.

Die verliefdes het by The Grand by V&A Waterfront getrou op 1 Maart 2014.   The Grand is reg teen die water en lyk soos ‘n privaat strand.  Dit is ʼn beeldskone onthaalarea en enige bruid se droom om daar te trou.

Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0003 Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0002 Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0004 Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0005 Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0006 Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0007 Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0008 Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0009 Troue - Gevind op www.mooitroues.co.za_0010 

Klik hier vir diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ʼn internet konneksie het en ʼn toestel wat gekonnekteer is tot ʼn aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ʼn rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: