Groen Valentyns Dag Inspirasie

Valentynsdag is om die draai en vandag deel ons met julle groen, blou en sagte goud Valentynsdag idees.

Dit is belangrik om te onthou dat Valentynsdag ‘n viering van liefde is, ‘n dag wanneer jy en jou maat kan terugkyk na jul verhouding en al die mooi dinge onthou. Daar is geen beter manier om jul liefde vir mekaar te vier as ‘n piekniek nie, soos die inspirasie agter vandag se fotosessie.

‘n Piekniek is gerieflik, intiem en bekostigbaar. Die groen tema sorg vir maklike versiering, byvoorbeeld blare, takke ens. Ons het ook verskeie slaaie gemaak vir vandag se tema wat mooi inpas by die hele groen en natuurlike tema. Bestandele vir die slaaie sluit in; kase, appels, bessies, vye, blare en heuning.

As nagereg het ons ‘n appel-, bessie- en aarbei roomys van The Ice Cream Community  gekry wat ook ‘n pragtige sagte pienk kleur skep vir Valentynsdag.

Dit is vir ons ‘n groot eer om vandag die eerste gestileerde fotosessie vir Mooi Troues met julle te deel. Flowers in the Foyer het ons met die pragtige blomme en stilering voorsien en die borde is beskikbaar by Poetry.

black and gold_0002 black and gold_0003 black and gold_0004 black and gold_0005 black and gold_0006 black and gold_0007 black and gold_0008 black and gold_0009 black and gold_0010 black and gold_0011 black and gold_0012 black and gold_0013 black and gold_0014

Diensverskaffers: