Martin & Karien se plaas verlowing

Karien en Martin het op die mees romantiese manier verloof geraak. Dié twee verliefdes het vir ‘n naweek in ‘n huisie, net buite Dullstroom, ver verwyderd van alles en almal gaan bly.  Toe ons daar aankom het ons ‘n lekker vuur gemaak en ‘n bottel rooiwyn geniet.

Karien was besig gewees om foto’s vanaf die kothuis se stoep te neem toe Martin haar vra of hy ‘n foto van haar kan neem. Martin het op sy knie gegaan, die kamera neer gesit en vir Karien gevra om met hom te trou.

Christelle Rall het ’n pragtige plaas verlowing fotosessie met Karien en Martin gehad op ‘n plaas se landerye.

plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing5 plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing

    Artikel Diensverskaffers:

    Klik hier vir meer diensverskaffers

    Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

    Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

    Artikel Diensverskaffers: