Richard & Carli se verlowing fotosessie

Verlowings is altyd vreeslik opwindend en vandag deel ons Richard en Carli se verlowing fotosessie met jou. Dié paartjie is hoërskool liefdes.  Hulle het mekaar in Afrikaans Hoërskool Kroonstad ontmoet in die MSW klas.  Daarna het hulle nooit weer terug gekyk nie.

Hulle het op 19 Februarie 2014 verloof geraak nadat Richard vir Carli gevra het om te trou in kerslig met liefdesbriewe, sjampanje en heerlike sjokolade.

Na ʼn onvergeetlike, wonderlike en vreugdevolle ag jaar as ʼn paartjie kon sy nie aan ʼn ander woord as “ja” dink nie.  Hulle trou die 6de Desember 2014 by Muranti, ʼn pragtige venue met ʼn grasgroen grasperke, ʼn dam en asemrowende kapel.

Rol af en geniet hul verlowing fotosessie.

Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0001 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0002 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0003 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0004 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0005 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0006 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0007 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0008 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0009 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0010 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0011 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0012 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0013 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0014 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0015 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0016 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0017 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0018 Richard & Carli Verloof soos op www.mooitroues.co.za_0019

Klik hier vir diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: