Kombuistee Inspirasie

Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0001

Ons deel vandag die oulikste kombuistee inspirasie-idees vir ons lesers wie as bruidsmeisies gekies is en dié tee moet reël. Die tema agter vandag se inspirasie is afkomstig van die bekende rolprent Lady and the tramp en is perfek vir enige kombuistee, veral as jy in ‘n lekker boomryk area bly. Jy sal maklik ‘n piekniek tema kan skep buite met tafels, stoele, blomme en alles wat mooi en sagte kleurskemas is soos vandag se stileerde inspirasie.

Retha van FireFly Photography  het die konsep begin toe sy ‘n idee gekry het vir ‘n gestileerde fotosessie gedurende die wintermaande. Ons dink dit is die perfekte idee vir ‘n heerlike en baie oulike kombuis-tee saam met al jou beste vriendinne en lekkernye soos vinger happies en koek en tee.

Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0002 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0003 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0004 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0005 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0006 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0007 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0008 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0009 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0010 Lady & the Tramp styled shoot soos gesien op www.mooitroues.co.za_0011

Diensverskaffers:

  • Fotograaf: FireFly Photography