Kombuistee Inspirasie

Ons deel die oulikste kombuistee inspirasie-idees vir ons lesers wie as bruidsmeisies gekies is en dié tee moet reël.  Die tema agter vandag se inspirasie is afkomstig van die bekende rolprent Lady and the tramp.  Dit is perfek vir enige kombuistee, veral as jy in ‘n lekker boomryk area bly.  Jy sal maklik ‘n piekniek tema kan skep buite met tafels, stoele, blomme en alles wat mooi.  Gebruik sagte kleurskemas, soos in vandag se gestileerde inspirasie.

Retha van FireFly Photography het die konsep begin toe sy ‘n idee gekry het vir ‘n gestileerde fotosessie gedurende die wintermaande.  Ons dink dit is die perfekte idee vir ‘n heerlike en baie oulike kombuis-tee saam met al jou beste vriendinne en lekkernye soos vinger happies en koek en tee.

KombuisteeKombuistee Kombuistee Kombuistee Kombuistee Kombuistee Kombuistee Kombuistee Kombuistee Kombuistee Kombuistee

Diensverskaffers: