Dewald & Ursula se troue

Dewald het vir Ursula gevrae om met hom te trou in 2012 op aan die einde van Oujaarsaand. Ursula sê hulle verlowing kan nie juis as Dewald se idee vir ‘n sprokie beskryf word nie, maar was nogsteeds perfek. Die paartjie het by Fraaigelegen getrou en hulle troue gedeel met naaste familie en vriende. Die paartjie het vetplante gebruik vir meeste van hulle dekorasie, wat altyd pragtig lyk.

‘n Troue is so ‘n spesiale dag, geniet dit en wees lekker prettig en makietie tot die son opkom.

Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0002 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0004 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0010

Hoe het julle verloof geraak?


2012-12-31. Dit was die langste aand vir my man, aangesien hy die ring al heelaand in sy sak rond gedra het en nie kon wag om die groot vraag te vra nie. Soos die aand na ‘n einde toe gekom het en ek aan die slaap begin raak het, het my man op een knie grond toe gesak en my gevra om met hom te trou .Ek het ‘n tydjie geneem om hom te antwoord, want ek kon my ore nie glo nie, maar het toe uiteindelik ‘ja’ gesê. Dit was nie sy oorspronklike idee gewees van ‘n sprokies verlowing nie, maar vir ons was dit perfek.
Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0016 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0017

Wat het julle troudag so spesiaal gemaak?


Om ons naaste familie en vriende by ons te hê asook deel te wees van ons belofte aan mekaar voor ons Vader. Die dag kon nie beter uit gedraai het nie. Met my man aan my sy en ek aan my man se sy, was daar niks wat kon verkeerd loop nie. Die hoogtepunt was toe hy by die kansel vir my wag en ek na hom toe geloop kom, om die trane in sy oë te sien, dít het my laat rustig voel, snaak genoeg.

Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0018 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0019 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0020 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0021 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0022 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0023 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0024 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0025

Raad vir ander paartjies:


Beste advies sal wees om die dag/aand net ten volle te geniet. Moet nie stres op die dag van die troue nie en moet ook nie laaste dinge probeer reël op die dag van die troue nie, wat gebeur gebeur. Moet ook nie die sê-ding glo, as jy trou verander als nie, want dit raak net beter. Kommunikasie is te alle tye van belang en dames, glo my as ek sê – betrek jou man in alle deeltjies van die troue, hy sal dit waardeer, dit is immers sy dag óók .

Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0026 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0027 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0028 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0029 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0030 Ursula & Dewald se troue soos op www.mooitroues.co.za_0031

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: