De Wet & Anneri se plaas verlowing

Anneri en De Wet het ‘n regte plaas-tema vir hul verlowings fotosessie gehad.  Iets heeltemal anders as enige iets wat ons al van te vore met ons volgers gedeel het.  Die beeldskone blou lug van dié dag het ‘n reuse bydrae gelewer tot die idee van van vars lug op die platteland vir dié twee verliefdes se pragtige plaas verlowing foto’s.

Geniet die eie in sy soort fotosessie hieronder!

plaas verlowingplaas verlowing2 plaas verlowingplaas verlowingplaas verlowingplaas verlowingplaas verlowingplaas verlowingplaas verlowing width=plaas verlowingplaas verlowingplaas verlowingplaas verlowingplaas verlowingplaas verlowingplaas verlowing

plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing plaas verlowing

anneri en de wet_0024

Diensverskaffers: