Ryan & Lauré se pragtige verlowing foto’s

Die paartjie, Ryan en Lauré, se rede vir ʼn verlowing fotosessie was om pragtige verlowing foto’s te hê vir herinneringe.  Soos die paartjie sê is dit baie belangrik om oor ʼn paar  jaar herinner te kan word oor die spesiale tydperk in hul lewe.  Soms word paartjies so oorweldig met trou-reëlings, dat hul vergeet om net ʼn tydjie te neem en die oomblikke van beplanning van hul droom te koester.

Vir die manne wat kamera-sku is, let asseblief op na Ryan se posering om inspirasie te kry hoe om gemaklik voor die kamera te lyk.

Mooi Troues se lesers sal Ryan en Lauré se verlowing foto’s hieronder geniet.

pragtige verlowing foto's pragtige

Die paadjie wat gelei het tot die verlowing


Ons het ses jaar gelede mekaar ontmoet by ʼn afspraak wat deur my beste vriend gereël is.  Wat dit interessant gemaak het, was dat ons al klaar almal daar geken het, behalwe vir mekaar.  Ons was onmiddellik deur mekaar betower en het die hele nag en byna elke dag daarna gepraat.  Ons het ʼn baie vinnig hegte vriendskap ontwikkel wat gelei het tot romantiese gevoelens en ʼn verhouding ongeveer ses maande later.  Na vier en ʼn half jaar van uitgaan, het Ryan besluit om die vraag te vra!  Dit was ʼn groot verrassing, alhoewel ons albei al geweet het dat ons bedoel is om ons lewens saam deur te bring.

pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's

Hoekom ons mekaar liefhet


Geskryf deur Lauré:

Daar is soveel eienskappe wat ek bewonder.  Ek hou van sy positiewe houding teenoor die lewe, geduld, deernis vir mense, vergewende en hulpvaardige aard, krag en toewyding tot alles wat hy doen, en die manier waarop hy my onvoorwaardelik liefhet.

Geskryf deur Ryan:

Ek hou van haar mooi groen en bruin oë en haar pragtige glimlag wat uit haar suiwer en teer hart kom.  Sy laat enige iemand erken en gelief voel in haar teenwoordigheid.  Sy is briljant om net te luister.  Ek hou net van wie sy is.  Ek kan nie wag om my lewe saam met haar deur te bring nie.

pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's

Die groot vraag


Ons was altyd van plan om ons lewens saam deur te bring, maar die verlowing was steeds ʼn totale verrassing. Ryan was ʼn rukkie oorsee en ek het destyds in PE gewerk, sodat ons nie Kersfees saam kon deurbring nie.  Op 30 Desember 2018 het Ryan my vir  ʼn “Kersfees-piekniek” geneem sodat ons geskenke kon uitruil en die einde van my tyd in PE kon vier.  Min het ek geweet dat sodra ek my Kerskraker oopmaak, ʼn verloofring sou uitvlieg in plaas van ʼn plastiek speelding!  Dit was ʼn snaakse en romantiese oomblik!

pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's

Die verloofring


Die verloofring, net soos die verlowing self, was ʼn volledige verrassing.  Daarom was ek nie betrokke by die keuse van my ring nie.  Ryan weet egter presies wat ek wil en nie van nie, daarom het hy die perfekte ring gekies wat presies na my smaak was en dit vir my gemaak!  Gelukkig het ek ʼn tweelingsuster wat die grootte van die ring kan toets.  Nodeloos om te sê, dit pas my perfek en ek was mal daaroor van die oomblik dat ek dit gesien het!

poses for men for engagement shoot pragtige verlowing foto's poses for men for engagement shoot poses for men for engagement shoot poses for men for engagement shoot poses for men for engagement shoot

Rede vir die verlowing fotosessie


Die eerste en belangrikste rede was vir die herinneringe.  Ryan en ek het altyd ʼn voorliefde gehad om ons herinneringe te fotografeer.  Ons glo baie sterk daaraan om oomblikke nie te laat verbygaan nie.  En daarom kan u dit vaslê as u ouer kan word om terug te kyk.  Ryan ken ons fotograwe en ons het dadelik besluit om hul dienste te gebruik.  Dit is wonderlik om pragtige foto’s te hê om te raam en ons te herinner aan hierdie besonderse tyd in ons lewe tydens voorbereiding vir ons troue.

pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's

Tydperk voordat die knoop deurgehak word


Ons trou in Mei 2020.  Die duur van ons verlowing sou dus ongeveer een en ʼn half jaar wees.  Die rede vir die wag periode, was dat ons albei genoeg tyd wou hê om onsself finansieel voor te berei.  Sodat ons die troue kon hou, sowel as die begin van ons huwelik waarvan ons nog altyd gedroom het.

pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's

Visie vir droomtroue


Die belangrikste hoop wat ons op die ‘groot dag’ kan hê, is vir ons ʼn vreugdevolle viering.  Solank ons die dag deurbring deur die begin van ons lewe saam te geniet, in die teenwoordigheid van diegene wat ons die meeste hou, sal dit ons perfekte droomtroue wees!

pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's pragtige verlowing foto's poses for men for engagement shoot poses for men for engagement shoot

Klik hier vir diensverskaffers