Le Creuset se neutrale reeks is die perfekte trou geskenk

Die Franse maatskappy Le Creuset is bykans ‘n eeu wêreldwyd erken vir uitnemendheid in kookkuns en hul aantreklike reënboog-palet.  Die mark-leidende en premium kwaliteit reekse sluit in geëmaljeerde gietyster, geharde kleefvrye-staal, vlekvrye staal en steen-ware in.  Sowel as ‘n uitstekende reeks kookplaat ketels en kombuis bykomstighede.

Sedert Le Creuset die eerste keer kleur in die kombuis gebring het, was hul kookgerei die eerste keuse vir sjefs en ywerige kokke.  Hierdie ryk erfenis duur vandag voort met ‘n tydlose versameling.  Moderne erfstukke wat elke kombuis aanvul en is ontwerp om ‘n leeftyd te hou.  Le Creuset bly aan die voorpunt van kombuis kleur tendense, wat sjefs en tuisteskepper toelaat om ‘n styl verklaring te maak en hul vertrekke en tafels in koördinerende skakerings aan te trek.  Dit is geen wonder dat Le Creuset se geëmaljeerde gietyster produkte ‘n gunsteling is in trouregisters regoor die wêreld nie!

‘n Neutrale Reeks:


Bekend vir hul helder kleure, van helder tot pastel en alles tussen in het Le Creuset nou ook ʼn meer neutrale kleur reeks.

Le Creuset se nuutste neutrale reeks, Meringue, is bekend vir ‘n kleurpalet wat wissel van ligte kleurskakerings tot pastelle en alles tussen in. Die produkte het ʼn vars voorkoms en ‘n moet vir elke trouregister.  Net soos die klassieke Franse konfyt waarna dit vernoem is, is Meringue pure elegansie.  Die basiese gradiënt van die glansende tekstuur en kleur tel die kleur op van geklopte eierwitte.  Asook ‘n tikkie kleur van ʼn geroosterde ombré-effek.  Van die essensiële erfenis-gereg tot die veelsydige ronde kastrol (Signature Round Casserole), raak jy onmiddellik verlief op hierdie luukse neutrale reeks.

Besoek jou naaste Le Creuset Winkel:


Besoek u naaste Le Creuset-boetiek of die Le Creuset-webwerf aanlyn: www.lecreuset.co.za.  Vir meer inligting oor Le Creuset om die volledige reeks kookgerei en kleur aanbiedinge te besigtig.  Le Creuset bied ook ‘n pasgemaakte trou-register diens aan, waardeur jy die perfekte wenslys vir jou kombuis kan saamstel.