{Gratis Drukbare Skryfbehoeftes} Mnr & Mev

AFLAAI

© Günther Schubert of Vörsprung Studio

Melissa van Pretty in Stains deel vandag nie net een nie, maar twee verskilende Mnr & Mev tekens vir jou troue. Die een is in swart skrif op ‘n karton kleur papier en die ander een is pienk vir die bruidjie en blou vir die bruidegom. Ons is mal oor die Mnr & Mev tekens en dit kan nuttig gebruik word in die onthaal saal as algemene dekor of jy kan dit oor die tafel laat hang sodat dit aandui waar die bruid en bruidegom sit, of te kenne as die nuwe Mnr & Mev. Nog ‘n kratiewe manier om dit te gebruik kan wees tydens die fotosessie of oor die paartjies se stoele. Hierdie is een van daai drukbare skryfbehoeftes wat elke liewe leser, bruid of bruidegom kan aflaai en druk. Ons beveel aan jy druk dit op ‘n A4 of A3 papier op ‘n minimum 350 gram dikte papier.

© Günther Schubert of Vörsprung Studio © Günther Schubert of Vörsprung Studio © Günther Schubert of Vörsprung Studio

AFLAAI

© Günther Schubert of Vörsprung Studio © Günther Schubert of Vörsprung Studio © Günther Schubert of Vörsprung Studio © Günther Schubert of Vörsprung Studio

Diensverskaffers:


Skryfbehoeftes: Pretty in Stains