Lenro & René se Franschhoek verlowing fotosessie

Die aantreklike paartjie Lenro en René het so ʼn paar jaar terug Australië toe geëmigreer en het hul droom troue daarvan beplan.  Hul verlowing fotosessie was die dag vóór hul troudag af geneem.  Hulle het eenkeer deur Franschhoek gery en absoluut verlief geraak op die dorp, daar en dan het hulle besluit hulle gaan eendag daar trou en daarom is hul verlowing fotosessie ook op die dorp gedoen.

So paartjies wat inspirasie soek vir ʼn verlowing fotosessie in Franschhoek sal Lenro en René se fotosessie baie geniet.

Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot

Die paadjie wat gelei het tot die verlowing


Dit was ‘liefde met die eerste oogopslag’ toe ons 9 jaar gelede ontmoet het.  Ons het by my werkplek ontmoet; Ek was destyds die bestuurder van die gimnasium waar Lenro geoefen het. Alhoewel daar ʼn dadelike verbinding was, het ons ʼn paar hindernisse gehad om deur te werk!  Lenro het kort na ons ontmoeting weggetrek, en die lewe het ons dus op afsonderlike reise geneem om ons ʼn jaar later weer bymekaar te bring!  Ons was twee jaar saam voordat ons verloof geraak het, ons was verloof vir 5 jaar voordat ons getroud is!

Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot

Hoekom ons mekaar liefhet


René

Die heel eerste keer dat ek Lenro se oë gekyk het, het sy glimlag die wind uit my geslaan, sy energie was aansteeklik, hy het hierdie manier om ʼn kamer op te lig en mense spesiaal en gelukkig te laat voel. Hy plaas altyd die mense rondom hom eerste! Natuurlik, hy is baie mooi, maar toe ek hom leer ken, het ek verlief geraak op sy omgee-hart. Hy is die mees liefdevolle, ondersteunende en lojale persoon wat ek ken!

Lenro

René het hierdie rustige blou oë gehad wat my heeltemal oorwin het, sy is net hierdie sagte en saggeaarde mens wat alles vir ander mense sal doen, niks is ooit te groot vir haar nie, sy het my so baie oor myself geleer, om nie te ernstig te wees in die lewe en om in jouself te glo en jou besluite te vertrou.  Sy het my net ʼn beter mens gemaak, sy is my rots en die een na wie ek opkyk.

Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot

Die groot vraag


Lenro het my gevra om te trou terwyl ons op vakansie in Melbourne Australië was.  Die verlowing was ʼn verrassing, 300 meter bo die grond in ʼn glas Skydeck omring deur ʼn panoramiese 360-grade uitsig oor die groter Melbourne in die nag, die lug was met sterre verlig en die stad was lig so ver die oog kon sien, die uitsig was asemrowend en Lenro het op die een knie neergesak en die res was geskiedenis!  Dit is een van ons gunsteling vakansies, en dit was so ʼn onvergeetlike, perfekte romantiese verlowing!

Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot

Die verloofring


Lenro het self die verloofring ontwerp!  Die verlowing was ʼn verassing, so Lenro het die ring ontwerp wat René en haar persoonlikheid perfek verteenwoordig het!  Lenro het die ring 6 maande voor die verlowing gemaak!

Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot

Rede vir die verlowing fotosessie


Ons wou die verlowing fotosessie doen (wat die dag voor die troue gedoen is) om net pret te hê!  Francois, ons fotograaf, is ongelooflik!  Hy het ons so gemaklik voor die kamera laat voel en ons het soveel pret gehad tydens die fotosessie, ons het soveel spesiale herinneringe geskep, en Francois het hulle almal op foto’s vasgevang!  Ons het ʼn paar van ons foto’s teen ons mure in ons huis, en ons is mal oor die reis wat ons neem wanneer ons na hulle kyk!

Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot

Inspirasie agter die verlowing fotosessie


Die inspirasie vir ons fotosessie was die omgewing waar ons in Franschhoek was.  Ons het Franschhoek op ʼn vakansie vier jaar voor ons troue besoek; ons het eers net deur gery toe ons stop vir ʼn paar pannekoeke vir middagete en ons het net verlief geraak op die plek!  Tussen die berge, die kelder, die welige groen en die romantiese klein dorpie, het ons net so tuis gevoel.  Toe ons die middag vertrek, voel dit asof ons ʼn stukkie van ons harte agterlaat, en het ons geweet dit is waar ons eendag wil trou!

Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot

Verwagtinge en vrese vir die verlowing tydperk


Ons is nie regtig u tradisionele paartjie nie, ons is verloof vir vyf jaar voordat ons getroud is!  Alhoewel ons graag vroeër sou trou, het die lewe soms ander planne!  Ons het na Australië geëmigreer kort voordat ons verloof geraak het, hoewel ons verwagting gestel is om gouer te trou, dit baie uitdagend kan wees om ʼn troue uit ʼn ander land te beplan!

Vrede en Lust engagement shootVrede en Lust engagement shoot

Visie vir droomtroue


Ons droom troue was ʼn klein, intieme troue in die mooiste, romantiese klein dorpie Franschhoek.  Ons wou hê dat ons naaste vriende en familie moet deel wees van die grootste dag van ons lewe!  Dit was baie belangrik om kwaliteit tyd te spandeer met elke gas tydens ons troue wat almal van ver gereis het om daar te wees!

Vrede en Lust engagement shoot Vrede en Lust engagement shoot

Klik hier vir diensverskaffers