Anton & Samantha se kleurvolle troue

Suid-Afrika is baie gewild vir bestemming troues en veral Kaapstad en omliggende gebiede bied baie vir buitelandse paartjies.

Anton en Samantha van die Verenigde Koninkryk gekom en in die Stellenbosch distrik op ‘n Wynlandgoed verewige eg aan mekaar gesweer.

Die paartjie vertel ons dat dit die werk van Cupido was dat hul mekaar ontmoet het.  Ons hou baie van hoe Anton en Samantha se persoonlikhede weerspieël in die mooi helder kleur kombinasies.  Samantha het beeldskoon gelyk met ‘n helder blomme kroon bo op haar kop.

Geniet die troue en wees trots op jou land en dat mense van ver reis om hier te kom trou.


Vertel ons hoe het jul ontmoet en die eienskappe wat julle na mekaar aangetrek het?

Soos die verhaal van Serendipiteit gaan, vier jaar gelede was Antonie en ek gelukkig genoeg om oor mekaar se liefde te struikel wanneer ons dit die minste verwag het.  Ons was albei uit vir ‘n aand in die stad, toe ons paaie kruis het en ons ontmoet by ‘n kroeg in Londen.  Aangesien ons albei skaam mense is, het die gees van liefde ons bekendgestel aan mekaar en nodeloos om te sê, ons was onafskeidbaar sedert die tyd.Vertel ons van die styl van jul troudag.

Ons het nie regtig ‘n tema as sulks gehad nie, so ons keuse van dekor en styl het ons helder, kleurvolle en prettige persoonlikhede weerspieël.  Dit was verstommend hoe alles so maklik bymekaar gekom het en so goed gewerk het.  Die dag was so ontspanne en gemaklik vir ons.Vertel ons van jul Wittebrood?

Omdat ons getrou het in die Kaapse Wyn gebied, een van die mooiste plekke in die wêreld, kan ons nog nie besluit op die plek waar om te gaan vir ons wittebrood.  Daar is so baie wonderlike keuses, ons vind dit moeilik om een te kies heeltemal so mooi soos Kaapstad.  Op die oomblik hoop ek ons sal Hawaii toe gaan.Advies wat jul dalk kan gee aan paartjies wat nog moet trou?

Die dag gaan so vinnig, so geniet elke oomblik!  Die beste raad wat ons gekry het toe ons, ons troue beplan het was om baie seker te maak ons kies ‘n goeie fotograaf en videograaf – Die keuse van ‘n goeie fotograaf en videograaf beteken dat ons die kosbare herinneringe kan herleef nog jare lank.


Diensverskaffers: