Brett & Ria se glansryke troue

Brett en Ria het ontmoet in die Verenigde Koninkryk en het hul troue van ver beplan en ons by Mooi Troues is trots op die diensverskaffers wat so goed in hul taak gedoen het.

Ria spog dat sy verbasend nie gestres het oor hul trou reëlings nie.  Ria se visie vir die dekor is baie mooi saam gebring.

Die Goud glinsterstof materiaal is ‘n groot trou tendens vir 2017.  As dit reg gedoen word, kan die mens na asem snak soos julle sal sien in die fotos onder.  Die Suid-Afrikaanse tema is goed uitgebeeld met Koeksisters en Melktert, wat Suid-Afrika, veral Kaapstad, ‘n top bestemming maak vir bestemming troues.

Creation Events


Vertel ons hoe het julle ontmoet?

Brett en ek het in 2010 by ons kantoor Kerspartytjie in Londen, Verenigde Koninkryk ontmoet.  Ons het vir ses maande saam gewerk, maar het nog nie met mekaar ooit op daardie stadium gepraat nie.  Gedurende die Kerspartytjie, het ‘n gemeenskaplike vriend ons aan mekaar voorgestel en daar het die vonke gespat.  Ons het die hele aand gesels en die volgende paar weke het ons talle e-posse verruil voordat Brett my uit gevra het.  Ses afsprake in net sewe dae het gevolg en by Kersdag was ons onafskeidbaar.

Teen die middel van April 2011 het ons in ons eerste huis saam in getrek en snel vooruit na Mei 2014 het Brett my gevra om te trou met twee pragtige diamante wat aan sy ouma en oorlede ma behoort het.

Brett is ‘n uiters positiewe persoon, met ‘n konstante glimlag op sy gesig en dit is so moeilik om nie deur so ‘n warm en opregte persoon met ‘n passie vir die lewe aangetrek te word nie.

Ria het ‘n vreeslik soort sin vir humor en is ‘n vrygewige siel, en sit altyd ander voor haarself.  Sy dra altyd haar hart op haar mou en ek is mal oor die eerlikheid in alles wat sy doen.


Creation Events Creation Events


Wat was die inspirasie vir die styl van die troue?

Eerstens, was my verlowing diamante gestel in Roos Goud so ek het geweet dat ek Goud en Bloos Pienk in die tema wil insluit waar moontlik.

In die tweede plek, wou ek elemente van Suid-Afrika in bring, so ons het blomme inheems aan Suid-Afrika en nageregte soos melktert en koeksisters bedien.

Ten slotte, het ek besluit ek wou meer van ‘n romantiese en glansryke gevoel om die troue hê, so baie lig en glans was gebruik om die natuurskoon en skoonheid wat ons omring by Holden Manz na vore te bring.

Ons troue was die eerste keer dat ‘n paar van ons vriende en familie mekaar die eerste keer ontmoet.  Dus wou ons hê ons spesiale dag moes simboliseer die verbinding  van families en die ontmoeting en maak van nuwe vriende. Dus het ons probeer om die tradisies tot ‘n minimum te beperk en die skep van ‘n gemaklike, maar spesiale dag met ‘n viering en partytjie gevoel.


Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events


Was julle met wittebrood?

Brett is oorspronklik van Suid-Afrika.  Sedert die ouderdom van 18 het hy in die Verenigde Koninkryk gewoon waar ek vandaan kom.  Ons was baie gelukkig dat meer as 30 mense gereis het vanaf die Verenigde Koninkryk om ons troue by te woon.  Ons het besluit teen ‘n tradisionele wittebrood en het eerder in Kaapstad gebly om al ons gaste die mooi genot wat Suid-Afrika vir ons bring, te wys.  Dit was ‘n baie verrykende ervaring om geliefdes rond te wys in so ‘n pragtige land waarvoor ek so lief voor geword het.


Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events


Advies wat jy kan gee aan ander paartjies?

Geniet jouself. Te veel bruide word senuweeagtig in die aanloop tot en tydens die dag dat hul later spyt is daaroor.  Ek het soveel vertroue in ons beplanner en diensverskaffers gehad dat ek buitengewoon ontspanne was.  Dit het beteken ek was in staat om die hele ervaring te geniet.

As ‘n bruid en bruidegom, neem tyd om terug te staan uit die feesvieringe en absorbeer wat gebeur rondom julle.  Ons het dit op twee geleenthede gedoen.  Eerstens tydens die mengeldrankie-uur waar ons gekyk het hoe almal meng, pret en viering van ‘n afstand.

Ons het ook ‘n paar keer teen sononder in vrede terug gestaan en op die dag weerspieël.  Ons het die pragtige omgewing ingeneem terwyl almal anders binne gekuier het.


 Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events Creation Events

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: