Ryno & Anja se vrolike troue by The Nutcracker

Ons deel vandag die vrolike troue met jul van Ryno en Anje.  Ons is dol oor die dekor elemente gekombineer met die kleure van die blomme.  Die paartjie het hul troue gevier by The Nutcracker wedding venue Parys.

wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys


Hoe het julle ontmoet?

Ons het op Hoërskool ontmoet in die kafeteria.  Ek was 14 jaar en Ryno 15 jaar oud.  Hy het my in die ry sien staan en besluit om ook ietsie te koop sodat hy met my kan ‘n geselsie kan aankoop.  Ons is toe vriende van daar af.


wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys Rwedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys


Hoe het julle verloof geraak?

Op die bo-punt van ‘n berg wat ons uitgeklim het in die Drakensberge.


wedding at the nutcracker wedding venue parys

wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys


Hoe lank was jul saam voordat jul getrou het?

4 jaar en 8 maande


wedding at the nutcracker wedding venue paryswedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys


Advies wat jul aan ander paartjies kan gee?

Kommunikeer met mekaar! Maak seker jy luister, en moet nooit aanname maak nie, maak eerder seker.


wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys wedding at the nutcracker wedding venue parys

Diensverskaffers: