Peter & Gabriella se rustieke plaastroue

Mooi Troues deel met julle die unieke liefdes verhaal van Peter en Gabriella en hul rustieke plaastroue.  Hul liefdes verhaal het begin met die simplistiese sin,” Wil jy bietjie water hê?”.  Gabriella het na vele koffies besluit om ʼn vriendskap-kontrak met Peter te sluit, genaamd ‘The Alliance”.  Kort daarna het hul liefde vinnig gegroei.

Die trou dekor van die rustieke plaastroue weerspieël ʼn elegante styl wat ʼn warm atmosfeer skep.  Peter en Gabriella se gekose trou venue was eintlik Gabriella se droom – ‘n plaastroue met die bruidspaar se rustieke en elegante styl.  Dié trou venue verskaf die perfekte atmosfeer wat die bruidspaar wou gehad gekomplimenteer met ʼn betowerende berg uitsig. Peter en Gabriella se troue is ʼn spesiale weerspieëling van liefde in oorvloed en gelukkigheid.

Portugese tradisies word gekenmerk deur musiek en dié bruidspaar het definitief gebruik gemaak van die tradisie.  Peter en Gabriella het ʼn spesifieke lied gespeel terwyl al hul gaste saam met die bruidspaar op die dansvloer aansluit.  Al die gaste loop dan in ʼn sirkel om die bruidspaar terwyl hul tradisionele danspassies doen.  Verder by dié troue het die bruidspaar ook gebruik gemaak van die Portugese tradisie waar hul begin tik aan hul bord met ʼn vurk totdat al die gaste saam hul tik, en dan soen die bruidspaar.

ʼn Rustieke plaastroue gevul met tradisie en liefde, rol nou af en geniet meer van Peter en Gabrielle se asemrowende rustieke plaastroue.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Paartjie se Liefdesreis:


Ons liefdesverhaal is beslis ʼn unieke een! Tot baie debat dring Peter daarop aan dat ek (Gabriela) die eerste skuif gemaak het deur die “random church drummer guy” ʼn saamry geleentheid huis toe te bied.  Selfs al het hy net om die draai gewoon, het hy die aanbod aanvaar .. en so begin ons LIEFDESVERHAAL!

Na baie gesprekke by die kerk koffie stasie het Gabriela besluit om ʼn vriendskap-kontrak met Peter te sluit, genaamd “The Alliance”, wat Peter gewillig onderteken het.  Selfs met “The Alliance” in plek, het die vriendskap meer gegroei by die Legacy Young Adults Church-naweek.  Kort daarna het Peter haar gevra om ʼn paartjie Bybelstudie program saam met hom te doen.

Nadat ons mekaar vir 3 maande leer ken het, saam gebid het, vierwiel motorfietsry, Bybelstudie, koffie-afsprake en meer, het Peter het ʼn wonderlike Valentyns afspraak beplan wat begin het met ʼn ruiker blomme en ʼn brief wat my vra om sy Valentyn te wees.  Na ʼn 3 gang maaltyd in ʼn romantiese restaurant, is hulle na die Point waar Peter my amptelik gevra het om sy meisie te wees.

Die Groot Vraag:

Nadat ons vir ʼn jaar en 7 maande uit gegaan het, het Peter ʼn plan in werking gestel …

Wat ek (Gabriela) gedink het was ʼn gewone juweliersware-fotosessie vir ʼn handelsmerk, was eintlik een van Peter se mees bewaarde geheime.  Terwyl ek besig was om foto’s te neem het Peter agter die klippe weggekruip tydens ʼn video-oproep met my pa.  Alhoewel ek my vermoedens gehad het ek na 15 minute van foto’s neem, begin glo dat dit regtig net ʼn fotosessie was. Tot ek “My Love” agter my gehoor het.

Dit was die perfekte oomblik, amper magies toe Peter, op een knie, die mooiste toespraak begin sê het. Ek was so geskok dat al wat ek wou doen was om hom een groot soen te gee!

So van ons eerste gesprek by die kerk se water dispensier, tot gesprekke van beplanning van ons troue. “Wil jy bietjie water hê?” – Wie sou kon dink die sin was die begin van alles?

Wie sou ook kon raai dat ʼn vriendskap-kontrak tot ʼn huwelikskontrak sou vorder?

Die verlowings- en kontrakte foto’s kan op hul trou webwerf gesien word, klik hier.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Die Verlowing Tydperk:


Ons was vir 9 maande verloof terwyl ons ons, troue beplan het.

So 5 maande voor die troue het ek Zanri Grimbeek van Butterfly Events & Creations aangestel om te help met die beplanning van die troue aangesien ek dit moeilik gevind het om my besigheid te bestuur en ʼn troue op dieselfde tyd te beplan.  Veral omdat ek besluit het om ons trou webwerf en al die trou skryfbehoeftes self te ontwerp en druk.

Ek wou regtig ons troue spesiaal maak met unieke speletjies en items wat ons sal onthou.  Paar van ons unieke goed was ons geheue bord gevul met foto’s van beide van ons as pasgeborenes, tot foto’s van ons as paartjie.  Ons koek weddenskap stasie waar ons gaste kon kies wie om te red om koek in die gesig te kry.  Natuurlik het die meeste van ons gaste Team Groom gekies, want wie sal nie daarvan hou om koek in die bruid se gesig te sien nie.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Trou Begroting:


Ek hou daarvan om te dink daar was nie ʼn begroting nie, maar dit is waar Peter se besluitneming ingekom het.  Ek sou kwotasies kry vir wat ek vir die troue wou hê, met Peter gesels.  As hy dink die prys is goed dan gaan ons daarvoor.  Daar was baie dinge wat ons verander het sodat hy tevrede sou wees met die prys en ek sou tevrede wees met die eindresultaat.

Ons het begin met 75 gaste.  Daardie getal het stadig begin afneem omdat mense bang was om troues by te woon as gevolg van die derde KOVID-golf wat nader kom.

My raad sal wees:

Maak seker jy kan dit bekostig maar wees ook gelukkig daarmee.  Ek was nie te bekommerd oor watter blomme ek het nie, solank dit by my kleurskema pas.  Ek het letterlik al my vertroue in Danette van The Harvest Table geplaas.  Al wat ek gedoen het was om vir haar inspirasie foto’s te stuur en sy het my verwagtinge oorskry.

Peter se raad:

Begroting is belangrik, maar moenie huiwer om geld op ʼn goeie fotograaf te spandeer nie.  Hierdie spesiale dag gebeur net een keer!

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Paartjie se styl:


Ek was ʼn voormalige model en was al in ʼn paar trou- en aandrokke.  Dit het my besluit makliker gemaak het aangesien ek reeds die styl en pasvorm geken het waarvan ek hou en wou hê.  Ek het vir Vanessa my trourok inspirasie gewys en sy het dit perfek ontwerp om by my lyf te pas.  Die trourok was alles wat ek gewens het dit sou wees; elegant, oop rug en asemrowend.

Trouringe:

Met die bruid se trouring wou Peter hê dit moet ʼn dieper betekenis daaraan hê.  Met Peter se belangstelling in sterrekunde, het hy op ʼn moissaniet steen besluit aangesien dit die eerste keer binne ʼn meteoriet krater gevind is.  Dit is ook baie skaars aangesien dit slegs in meteoriete of in ʼn paar mantel gesteentes voorkom.  Die kleurkeuse vir die ring was Geelgoud aangesien dit die bruid se gunsteling is.

Met die bruidegom se ring het ek geweet hy wou ʼn houtring hê, maar het besluit om dit tussenin met sy gunsteling-skulp aan te pas, vanweë sy liefde vir die see.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Die Besluitnemingsproses:


Ek (bruid) het beslis meer van die finale besluite geneem wanneer dit by die besluitneming oor troudekor, ens kom.  Ek het beslis die droomtroue gekry wat ek nog altyd gedroom het.  Vriende en familie was nie betrokke nie, behalwe vir die strooimeisies wat hul eie styl rok gekies het en my ma wat betrokke was by trourok aanpassings .

Peter (Bruidegom) het besluit op sy eie en strooijonkers se uitrustings.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Vermaak:


Oppie Plaas het die heerlikste vingerhappies gemaak wat ons gaste saam met hul verwelkomingsdrankies kon geniet terwyl die fotograaf die bruidsgevolg vir foto’s geneem het.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue v Rustieke plaastroue

Gunsteling Diensverskaffers:


Dit is so ʼn moeilike besluit om te neem, net omdat al ons diensverskaffers in elke opsig absoluut ongelooflik was!

Anina (Fotograaf) het ons beslis verbaas met die foto’s & besonderhede van daardie spesiale oomblikke wat sy vasgevang het.

Nathan (Videograaf) het beslis ons verwagtinge oortref met die trou video.

Ons sal hulle albei aanbeveel.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Venue & Dekor:


Ons het na 3 trouvenues in ons prysklas gekyk en dit het by ons troustyl gepas maar geen venue het ons daardie visie gegee wat ons gesien het totdat ons by Oppie Plaas aangekom het nie.  In die geheim was Oppie Plaas my droom trouvenue, dalk as gevolg van die berg uitsig of die oorloop van feetjieliggies, maar ons het besluit ons moet ʼn venue kry waarvan ons albei hou.  Gelukkig was Peter net so mal oor die venue soos ek.  Ek is beslis ʼn “sucker” vir enige plek met feetjieliggies.

Ek wou die elegante styl hê, maar ook daardie warm rustieke gevoel wat ons geskep het met die feetjieliggies, kerse en koper beligting tussen die tafelblomme rangskikkings.  Ons het met goue aksent op die eetgerei, onderborde en tafelversiering gegaan omdat goud regdeur die trou skryfbehoeftes gebruik is.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Die ‘nie-so-perfek’ oomblikke:


Ek sal eerlikwaar niks aan die troue verander nie, daardie klein foute is wat die troue uniek en spesiaal gemaak het.  Alhoewel ek moet sê Zanri was bo-op alles, het sy alles perfek beplan.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Spesiale Tradisies:


In die Portugese tradisie word daar ʼn sekere liedjie gespeel.  Al die gaste kom na die dansvloer terwyl hulle in die sirkel rondloop en tradisionele danspassies doen.

Ons het ook ʼn Portugese tradisie gedoen waar een gas met ʼn vurk op hul bord begin tik,  Wanneer al die ander gaste aansluit, moet die bruid en bruidegom soen sodat hulle ophou met die tik; dit kan verskeie kere tydens die onthaal gebeur.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Eerste Dans:


Ja natuurlik het ons ʼn eerste dans gehad.  Ek wou ʼn liedjie kies wat ons liefdesverhaal beskryf en lirieke dat ons elke woord sou bedoel.  Ons wou vir danslesse gaan, maar het nooit die tyd gehad nie, so ons het ons dans saam choreografeer.  Ek het 16 jaar dans ervaring, so dit was nie moeilik om vir Peter ʼn paar “fancy moves” te leer nie.  Ons wou hê ons eerste dans moes iets interessants wees, soos jy in ʼn fliek toneel sou sien.  Ek het danspassies uit flieks en video’s gekies, ons het dit geoefen, dit beproef en gekies watter ons veral in ʼn pak en trourok sou doen.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Merkwaardigste Oomblikke:


Ons albei stem saam dat die geloftes vir ons die mees spesiale oomblikke was omdat ons net nie ons trane kon terughou nie.

Ons eerste dans was ook nogal iets, want ons het dit weke voor die troue saam choreografeer.  Amper elke aand geoefen as gevolg van die spring en truuks wat ons bygevoeg het.  Ons wou ons tydsberekening perfek kry.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

KOVID 19 se uitwerking op jul troudag:


Toe ons ons troue beplan het, het ons geweet dat ʼn 3de golf op daardie tydstip aan die kom was.  So ons het regtig gehoop dat dit ons nie te veel sou beïnvloed nie.  Toe Vlak 3 aangekondig is, moes ons ons tafel uitleg verander om te pas by regulasies van slegs 6 mense by ʼn tafel wat dit 1m tussen mekaar maak.

Kovid-reëls

Ons moes ook ʼn week voor die troue ʼn boodskap aan al ons gaste stuur om seker te maak hulle verstaan ​​en ken die Kovid-reëls van die venue.  Ook om te vra of hulle nog gaan bywoon.  Paar van ons gaste het gekom vir die seremonie wat buite was (beperking: 100 of minder) en het besluit om nie vir die onthaal wat binne was te bly nie (Beperking: 50 of minder).  Dit het eintlik goed vir ons uitgewerk, want ons moes sien en gesels met almal tydens die verwelkomingsdrankies en pas steeds net 50 mense in vir die onthaal.

Natuurlik het diegene wat vroeg vertrek het, hul tafel geskenk ontvang.  In ons boodskap het ons dit duidelik gemaak dat ons heeltemal sal verstaan ​​as hulle sou verkies om vroeg te vertrek, sonder slegte gevoelens. Ons was net bly om te sien hoe almal by die seremonie daardie spesiale oomblik met ons kon deel.

Ons glo werklik dat God aan ons kant was, want letterlik die dag na ons troue is vlak 4 aangekondig, sodat ons net betyds getrou het.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Wittebrood:


As gevolg van KOVID-vlak 4, en omdat ons in ʼn derde golf was, het ons besluit om in die provinsie te bly vir ingeval ons nie weer kon inkom nie.   Ons het dus ʼn paar dae by die Views Hotel in Wildernis gebly en die uitsig, ontbyt en spa-behandelings geniet.

Daarna is ons Kaap toe en het in ʼn pragtige Airbnb-woonstel gebly.  Ons het Uber-eetgoed bestel het, aangesien ons nie by enige van die restaurante wat ons bespreek het, mag eet nie.  Ons is na die V&A Waterfront waar ons vir die eerste keer saam op die reuzenrad (ferriswheel) gegaan het, ʼn sonsondergang vaart met lemoensap in ʼn sjampanjeglas (vlak 4 – geen alkohol toegelaat nie) en na die Two Ocean’s Aquarium.  Beslis sou ons meer deur Kaapstad wou toer het, soos Tafelberg as die weer ons dit toegelaat het.  Ons was die 1 week Kaap toe, waar dit amper daagliks gereën het. Maar dit was nietemin perfek vir ons.

Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue Rustieke plaastroue

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ʼn diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: