Grant & Angelique se vliegbaan verlowing

Ons vind dit baie oulik as paartjies uit-die-boks dink wanneer dit kom by hul verlowing foto sessie en veral dié een waar Angelique, Grant se passie vir vlieg wou vasvang.  Ons sê baie dankie aan die talentvolle Dominique van Hello Love Fotografie vir die besonders mooi foto’s.

Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0002 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0003 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0004


Hoe het julle die eerste keer ontmoet?

Ons het so te sê op ‘n “blind date” ontmoet. Grant se baas is my oom en hy en sy vrou het besluit om ons aan mekaar voor te stel. Ons het dadelik besef ons het baie in gemeen en het dwarsdeur middag ete én aandete gesels. Dit was vir ons albei “love at first sight”!


Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0005 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0006 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0007


Hoe het julle verloof geraak?

Ons is Desember 2014 saam met my familie Kaap toe. Grant het vroeg die oggend van 26 Desember aangedring ons moet iets alleen gaan doen. Ons het die pragtige roete Pringle Baai toe gery, waar hy my op die strand gevra het. Ek het dit glad nie verwag nie… Daarna het ons my familie gaan verras met die goeie nuus. Dit was vir my baie spesiaal.


Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0008 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0009


Wanneer beplan julle om te trou?

Ons trou 19 Maart 2016 op ‘n strand in KZN met so 50 gaste. Ons wil dit graag klein en intiem hou. Die venue is ideaal en ons voel ons gaste kan lekker skoene-uitskop en lekker saam met ons kuier heel naweek.


Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0010 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0011 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0012 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0013 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0014 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0015 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0016


Wat het julle op die tema vir jul foto sessie laat besluit?

Grant het een groot passie en dis vlieg.  Ek wou graag hê dat ‘n deel van die hele ervaring van verloof wees en trou vir hom ook spesiaal sal wees.  Dit is sý passie en ek deel dit graag met hom!


Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0017 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0018 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0019 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0020 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0021 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0022 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0023 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0024 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0025 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0026 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0027 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0028 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0029 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0030 Grant & Angelique se verlowing fotosessie_0031

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers:

  • Fotograaf: Hello Love Photography
  • Laser sny van hout vliegtuigie: Craft Cut