Helder somer blomme gestileerde trou inspirasie

Vandag deel ons met jul die eerste gestileerde fotosessie van 6. Die 6 spanne het ingeskryf vir ‘n Mooi Troues kompetisie.  Ons deel die fotosessies met jul in geen spesifieke volg orde.  Hoop jul word goed geïnspireerd deur die fotosessies propvol trou inspirasie.

trou inspirasietrou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie


Vertel ons van die fotosessie

Hierdie vrolike foto sessie wys helder somer blomme vir ‘n moderne blomme troudag. Die tema agter hierdie troue is een wat sal werk vir alle bruide wat ‘n indruk wil maak en ons was gek oor die verskillende teksture wat gebruik was. Vir hierdie blomme aanskou het ons gekies om te werk met ‘n kombinasie van sagte groen, room en pastel kleure met ‘n plof van koraal, pers, salamander en kanarie geel.


trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasietrou inspirasie trou inspirasietrou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie Wtrou inspirasie trou inspirasie trou inspirasie

Diensverskaffers: