Moderne Nostalgie soos gesien in Sarie Bruid tydskrif

Ou tradisie is nou weer een van die gewildste trou tendens. Oud en nuut, met ‘n ietsie blou is van die elemente wat ons gebruik het as deel van ons gestileerde fotosessie vir SARIE Bruid Tydskrif.

Ons eie Günther Schubert, bekende fotograaf vir Televisie-programme soos Expresso Morning Show, Afternoon Express en Top Billing en ook ons eie redakteur van Mooi Troues, was die fotograaf en het saam gewerk met van die industrie se beste diensverskaffers vir die gestileerde fotosessie by die pragtige plaas, Kleinevalleij.

Die talentvolle Anli Wahl het die mooiste blommerangskikking gedoen en die skryfbehoeftes op die tafel is ontwerp deur Anzel van White Kite Studio.  Chantelle Landman het die grimering en hare gedoen vir die paartjie en Vernette, ons model-bruidjie het een van Janita Toerien se trourokke gedra. Ignaz ons model-bruidegom was stileer deur die talentvolle Moi Styling.

Die stoele wat gebruik is in die fotosessie is beskikbaar vir huur by Exclusive Hire & Events en die tafels en ligte by Goeters. As jy inspirasie nodig het vir jou spesiale dag, moet jy beslis na die gestileerde fotosessie kyk.

Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0001Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0002 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0003 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0004 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0005 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0006 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0007 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0008 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0009 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0010 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0011 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0012 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0013 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0014 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0015 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0016 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0017 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0018 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0019 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0020 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0021 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0022 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0023 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0024 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0025 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0026 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0027 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0028 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0029 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0030 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0031 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0032 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0033 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0034 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0035 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0036 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0037 Sarie Tydskrif Fotosessie soos gesien op www.mooitroues.co.za_0038

Mooi Troues Diensverskaffers:

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: