Jack Friedman se 4 Gewilde Verloofringe

Jack Friedman Juweliers deel 4 gewilde verloofringe met Mooi Troues se lesers.  Dink jy daaraan om binnekort verloof te raak?  Dan moet jy nie hierdie artikel mis nie.  ʼn Verloofring is ʼn baie spesiale simbool van ʼn paartjie se liefdesreis.  Dit is belangrik om te weet watter verloofringe is gewild.  So help dit jou om beter te te besluit oor jou keuse van ʼn verloofring.

Al Jack Friedman Juweliers se verloofring style het pragtige en delikate ontwerpe wat dit uniek maak aan Jack Friedman.  Hul diamant- en edelsteen verloofringe vir dames word handgemaak deur hul juweliers om te verseker dat die middelste diamant of edelsteen die meeste glans en glans beklemtoon.  Die 4 gewildste verloofringe in Suid-Afrika en regoor die wêreld is hieronder.

Solitaire Verloofringe:


Die solitaire verloofringe is altyd ʼn gewilde en tydlose keuse. Solitaire-ring montering vir verloofringe by Jack Friedman het oop kloue om die diamant glans te beklemtoon.  Al ons solitaire ring ontwerpe maak voorsiening vir ʼn perfekte pas van trou pande.

Hul solitaire ringe vir haar, kan ook spesiaal ontwerp word om ʼn unieke verloofring te skep.  Jack Friedman het ʼn reeks solitaire verloofringe.  Alle Jack Friedman ‘Classic’ diamantringe is uniek en kenmerkend, soos ‘The Kay’, bekend as die beste solitaire ring ter wêreld.  Sommige van hul ander gewilde solitaire diamantringe is die ‘Scarlett’, ‘La Mer’, ‘Audace’ en ‘Instinct’.

‘Halo’ Diamant Verloofringe:


‘Halo’ diamant-verloofringe is nou al ʼn rukkie gewild en dit blyk steeds een van die gewildste verloofring ontwerpe te wees. Die stralekrans van diamante vir verloofringe was ʼn uiters nuwerwetse ontwerp in 2021, en nou in 2022 sien ons hulle oral.

‘Halo’ verloofringe is uniek aangesien hulle in verskeie ontwerpe gestel kan word.  Van die ovaal ‘halo’ verloofringe tot ronde ‘halo’ verloofringe.  By Jack Friedman is ons ‘Halo’ verloofringe ontwerp om ʼn troupand te akkommodeer wat gelyk langs die ‘halo’ diamantring sal sit.

Sy diamant Verloofringe:


Die sy diamant vorms en ontwerpe vir diamantringe is eindeloos.  Jack Friedman het ʼn reeks verloofring-diamant vorms waaruit u kan kies.  As jy nie seker is watter diamant vorm en ontwerp jy verkies nie, sal hul aanbeveel dat jy hulle verloofringe aan jou vinger probeer om te sien watter styl, vorm en grootte jou hand pas.

Jy kan hul verloofringe in Kaapstad aanpas en hul het ʼn reeks verloofringe in Johannesburg.  Verloofring pryse hang af van die grootte, kleur en helderheid van jou diamant, asook die detail en ontwerp wat jy wil hê.  Hul gewildste sy-steen diamantringe vir vroue is die ‘Kay Pave’-, ‘La Mer’- en ‘Trilogy’ verloofringe.

Gedetailleerde Verloofringe:


Baie besonderhede is by hul ontwerpe gevoeg om ʼn gedetailleerde verloofring te skep.  As jy verloofring idees het wat op diamant ontwerp besonderhede fokus, het hulle besonderse span vaardige vakmanne om gedetailleerde verloofringe met die hand te skep.

Die ‘Edwardian’ verloofringe en weerkaatsende verloofringe het die mees ingewikkelde diamant details.  Die meerderheid van hul verloofringe is witgoud, aangesien dit die gewildste metaalkleur is.  Jack Friedman het egter ander verloofringe van alle goud, soos geel- en roosgoud, sowel as platinum.

Kontak Jack Friedman vir jou verloofring:


Besoek Jack Friedman se webtuiste vir meer inligting oor hul verloofringe en ook ander juweliersware. Klik hier om hulle ʼn e-pos te stuur met enige vrae.  Volg hulle ook op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest vir tonne verloofring inspirasie.

Artikel Krediet: