ʼn Klassieke industriële gestileerde fotosessie

By Mooi Troues deel ons ʼn klassieke industriële gestileerde fotosessie wat tonne inspirasie sal bied vir jou troue.  Hierdie pragtige stylvolle fotosessie is die ideale trou inspirasie vir paartjies wat ʼn moderne, tog Boheems geïnspireerde trou tema ingedagte het.

Die kleurskema was maklik, blos pienk vir die romanse wat so mooi gepas het by die venue en omgewing.  Skakerings van grys en swart bied die industriële gevoel by die dekor.  Kristal was ook elegant gebruik om industriële styl meer luuks te laat voel.  Die sinspeling van groen was gebruik om die Boheemse kweekhuis te skep.

Ons was baie opgewonde toe ons sien daar is ʼn Vespa deel van die fotosessie.  Diegene wat die eienaars van Mooi Troues ken, sal weet hulle is groot Vespa liefhebbers!

Hierdie industriële gestileerde fotosessie het ʼn baie moderne en luukse gevoel, perfek vir die moderne bruidspaar wat ʼn blywende herinnering wil skep.  Die dekor is donker, maar sag  kleurige elemente en het ʼn ietwat luukse gevoel tot dit.  Alles lyk so simmetries en perfek geposisioneer.

Dan is daar die model se trourokke.  Dit is omtrent ʼn pragtige ontwerp wat perfek inpas by die tema van die fotosessie.  Alles is prentjie mooi.   Die een trourok is ʼn vloeiende lang trourok met soveel detail.  Ons is mal oor die oop rug en die manier hoe die rok vloei.  Hierdie fotosessie gee jou ʼn idee van verskillende styl trourokke wat jy kan gebruik vir verskillende tipe troues.

Geniet hierdie industriële gestileerde fotosessie en rol af vir tonne inspirasie.

industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Wie het die fotosessie gereël?


Skemer Photography

industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Inspirasie agter die fotosessie:


Dit was my heel eerste gestileerde fotosessie en ek het gedink dat dit ʼn uiters uitdagende taak sou wees.  Dit het begin, soos die meeste ander, met ʼn pragtige foto op Pinterest van ʼn meisie in ʼn kweekhuis.  Ek wou my Boheemse styl met ʼn klassieke flair tentoonstel.  Relevant, tog tydloos.  Nadat ek die venue vir die fotosessie gesien het, het ek besef dat dit ʼn baie industriële atmosfeer skep.  Ons moes dus die boho met ʼn stedelike industriële gevoel versoen.

industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shootindustrial wedding style shoot

Dekor:


Borghan van Skat Flower and Rentals het so ʼn ongelooflike werk gedoen om die stedelike industriële gevoel met die romantiese liefdesverhaal te vereenselwig wat ons oorspronklik gepoog het om te skep.

Van die dekor items tot die blomme en kleure waarop besluit is, het alles baie mooi saamgevat.  Dit was ʼn huwelik van keramiek, sagte pastel blomme en die Boheemse groenigheid met groot blare en pienk gekleurde borrels wat die kweekhuis effek geskep het.

industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Hoekom is die span diensverskaffers gekies om saam te werk?


Ek is werklik bevoorreg om geweldige talentvolle skoonfamilie te hê.  Biji, wat die pragtige rokke ontwerp het en haar dogter, Kyla, wat die skryfbehoeftes ontwerp het en wat ook wonderwerke verrig het met Desray se grimering, is my aanstaande skoonma en skoonsuster.  Dit het die besluit soveel makliker gemaak.  Die res van ons ongelooflike span het maklik ingepas. Wow!  Ek was geseënd met die beste. Een en elk het iets magies bygedra tot ons samewerking.

industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shootindustrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Merkwaardigste deel van die fotosessie:


Vir my was die mees spesiale deel van die sessie almal se wonderlike insette in die fotosessie.  Almal het op die dag so ʼn besondere positiewe houding en ingesteldheid gehad wat veroorsaak het dat die hele fotosessie so sonder inspanning afgehandel is en dit het ʼn wonderlike president tot die eindproduk geskep.  Almal was baie positief en elkeen het so ʼn passie en liefde vir wat hy of sy moes doen.

industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Kleurskema:


Die kleurskema was maklik.  Blos pienk vir die romans.  Verskeie grys en -swart en kristal vir die industrie.  En die sinspeling van groen om die Boheemse kweekhuis te skep.

industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Venue en Ligging:


Die venue was die korrekte keuse, want ek was daarop ingestel om kweekhuis skote te neem. Lieu De Grace het die mees ongelooflike mooi kapel wat gevul was van bo tot onder met pragtige plante.  Hulle het ʼn ongelooflike ontvangsaal met sy groot vensters wat pragtig gewerk het om ʼn groot verskeidenheid style daar te stel.

industrial wedding style shoot industrial wedding style shootindustrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Trourok en bruidegom pak:


Biji La Maison het ʼn groot verskeidenheid rokke gehad waaruit ons kon kies. Ons het geëindig met drie verskillende style vir elk van die drie verskillende venues waar ons geskiet het – elkeen het mooi ingepas by sy omgewing.

Carducci was gaaf genoeg om ʼn verskeidenheid pakke klere te voorsien waaruit ons kon kies.

industrial wedding style shootindustrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Advies aan toekomstige paartjies wat troue beplan:


Ek dink die beste raad wat ek kan gee is om klein te begin.  Begin met ʼn basiese idee en bou daarop.  Trek inspirasie van jou gunsteling fotograwe en van die top ontwerpers.  Moenie te veel daaroor dink en peins nie.  Dit sal uiteindelik perfek uitdraai.

industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shootindustrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot industrial wedding style shoot

Klik hier vir diensverskaffers