Christopher & Alexia se Skotse troue

Die paartjie, Christopher en Alexia, het ‘n prentjie mooi Skotse geïnspireerde troue gehad in Suid-Afrika.  Alexia en Christopher het die dag behoorlik geniet saam 90 van hul naaste familie en vriende.  Om by die Skotse tradisie te hou, het die paartjie doedelsakke gehad by hul seremonie en onthaal.  Die klank van ‘n doedelsak is hartroerend mooi.

Ons is mal oor die idee dat die tafel dekor simplisties is.  Glas potjies met wit blomme en glas onderborde gee die tafel ‘n simplistiese, tog moderne gevoel.  Dan is daar die pragtige groen blomme ontwerp bo die bruidstafel.  Dit trek jou aandag na hulle tafel.  Olyfgroen kerse en brons elemente op die tafel gee dit daardie tikseltjie kleur.

Die vingerhappies en kos het heerlik gelyk.  Vir baie paartjies is lekker kos belangrik vir hul gaste.  Ons kan sien die gaste het definitief die kos baie geniet.  Laat ons nie te veel weg gee nie. Geniet Christopher en Alexia se troue hieronder.  Vir fantastiese diensverskaffers, besoek Mooi Troues se Trougids.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Paartjie se Liefdesreis:


Chris en ek het mekaar ontmoet terwyl ons regte studeer het by die Universiteit van Johannesburg.  Ons het in November 2013 begin uitgaan, dit was in ons vierde jaar van studies.  In Julie 2017 het ons na Skotland gereis vir die troue van my beste vriend.  Na die troue het ons ons verblyf verleng om ‘n week na Skotland te toer.  Op die uitkyk-dek van die kasteel van Edinburgh kry Chris klaar op een knie en stel voor.  Dit was magies – hy het my regtig soos ‘n prinses laat voel.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Die Verlowing Tydperk:


Ons was net meer as 2 jaar verloof.  Ek en Christopher het omtrent alles self beplan.  Alhoewel ons ‘n huweliks koördineerder (Sam Kruger) gehad het, wat absoluut fantasties was.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Finansiële Aspekte:


Ons het nooit regtig ‘n vasgestelde begroting gehad nie.  Het opsies oorweeg wat nie-onderhandelbaar was nie.  Dit was ons fotograaf en kos.  Ons het seker gemaak ons spandeer nie te veel nie.  Verskillende kwotasies van diensverskaffers het dit moontlik gemaak.  Ons het 90 gaste gehad, wat absoluut perfek was.  Om slegs ons naaste familie en vriende te hê, het ons in staat gestel om meer op ander dinge te spandeer.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired weddingScottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Merkwaardigste Oomblikke:


Ons was mal daaroor om die nag weg te dans en saam met ons familie en vriende te vier – dit was die tyd van die aand toe al die lekkernye op pad was, en almal begin ontspan en ‘n paar drankies gedrink.  Op daardie stadium kon ons albei terugsit en net ‘n sekonde neem om alles in te neem.  Dit was toe ons besef hoe perfek ons dag was.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Paartjie se styl:


Chris is deel van die Skotse en daarom het ons ‘n Skotse troue gehad.  Ons huweliks kleure en die kleding van Chris het dus om die Skotse tema gegaan.  My trourok was alles wat ek wou hê, nou pas met ingewikkelde detail.  Chris verkies om ‘n swart huweliksband te hê, omdat hy daarvan hou dat dit anders was.  Ek het verkies om nie ‘n huweliksbandjie te hou nie, maar om my verloofring te hou, want ek hou absoluut van my verloofring.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Die Besluitnemingsproses:


Ek, Alexia, is die georganiseerde een tussen ons twee.  Alhoewel ek altyd vir Chris se insette gevra het, rus die finale besluite hoofsaaklik by my.  My Ma en suster was betrokke by die proses en het my gehelp waar moontlik.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Venue & Dekor:


Dit was eintlik die eerste en enigste trou venue waarna ons gekyk het. Ons het albei onmiddellik daarby geraak.  Albei wou ‘n rustieke en chic lokaal hê.  Die inspirasie agter die dekor was eenvoudig, rustiek en sjiek.  Niks bo-op nie.  Dit was perfek.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Vermaak:


Doedelsakke by seremonie en daarna.  Platejoggie by die onthaal.

Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding Scottish inspired wedding

Klik hier vir diensverskaffers