Ryan & Leigh se selfdoen plaastroue

Ryan en Leigh se selfdoen plaastroue sal jou hart warm maak.  Hulle het gegaan vir ʼn moderne rustieke gevoel met sagte elemente vir die kontras.  Die paartjie het self hul troue beplan en gekoördineer.  Die rou baksteen mure van die venue gee met die sagte blomme op die tafel skep ʼn goeie kontras tussen die rustieke en sagte elemente.  As jy gaan vir ʼn spesifieke tema, maar dit nie wil oordoen nie, gebruik ander elemente saam met dit.  Op die manier het jy jou tema, maar ook ander elemente om dit bietjie te breuk.

Iets interessant wat die paartjie gesê het was dat hulle gebruik gemaak het van kleiner diensverskaffers.  Dit is nogal ʼn tendens wat meer gesien word in die trou industrie.  Baie paartjies is opsoek na kleiner diensverskaffers om dienste te lewer by hul troue.  Vind fantastiese diensverskaffers vir jou troue op Mooi Troues.  Ons trougids bestaan uit klein tot groot besighede, so daar is iets vir elke paartjie se behoeftes.

Ryan en Leigh paartjie het ʼn wittebrood gehad na Zanzibar, ʼn populêre wittebrood bestemming vir Suid-Afrikaanse pasgetroudes.   By Mooi Troues is ons self altyd besig om te toer na oulike wittebrood bestemmings.  Jy kan meer oor ons wittebrood resensies lees op Mooi Troues.  Vir nou kan jy die paartjie se prettige plaas troue onder geniet.

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Paartjie se Liefdesreis:


Leigh:  Het by ʼn vriend se braai ontmoet en het toe net tyd begin saam spandeer.  Dit was so 9 jaar terug.

Ryan:  Ons het ontmoet in 2010.  Was besig om ʼn toer Thailand toe beplan.  Ek was baie senuweeagtig en het besluit om die vraag te vrae op ons eerste aand by ʼn baie eksklusiewe restaurant.  Ek het die res van die vakansie gegee om te geniet en die gevoel van nuwe verloofdes te geniet in ʼn romantiese ligging.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Die Verlowing Tydperk:


Leigh:  Ons het verloof geraak in November 2018 en is getroud in September 2019.  So 10-maande in ons verlowing in.  Hulle het alles self beplan.

Ryan: Ek het Leigh gevra om te trou in November 2019 en het op 23 September 2019 getrou.  Geen trou beplanner was nodig nie, want my vrou het ʼn fantastiese werk gedoen met die koördinering en organisering van alles.  Sy het my ook deel gemaak van die besluitnemings proses elke stap van die pad.  Die dag was perfek gewees en alles waarvoor ons gehoop het.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Finansiële Aspekte:


Leigh:  Ons het nie regtig met ʼn begroting ingedagte gewerk nie.  Ek en Ryan het ʼn spesifieke aantal kontant gehad om mee te werk.  Ons albei se ouers het ook bygedra.  Alles wat ons gekry het vir ons troue was op afslag en goeie pryse.  Ons het ʼn totaal van 84 gaste gehad.  Ek sou voorstel dat jy nie te veel geld spandeer nie.  Gaan na uitstallings, kyk vir promosies en kyk na kleiner diensverskaffers, partymaal vind jy fantastiese dienste en produkte by kleiner diensverskaffers.

Ryan: Met al die uitgawes wat vinnig kan optel het ons nogsteeds binne ons begroting gebly.  Moet nie te veel geld spandeer nie.  Meeste dekor was gedoen deur my vrou en dit het baie mooi gelyk.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Merkwaardigste Oomblikke:


Leigh:  Alles.  Dit was ʼn lieflike dag gewees en ek het die heeltyd deur alles gelag. Ons was gelukkig om ʼn hele naweek daaruit te maak, want ons het Saterdagmiddag in die kerk geteken en daarna partytjie gehou.  Sondag na die onthaal gegaan en die aand ʼn partytjie gehou  met ʼn braai.  Die troue was op Maandag en Dinsdag was ʼn openbare vakansiedag.  ʼn Troue vir die naweek is die beste manier om dit te doen.  Dit maak dit onvergeetlik en help die hele gebeurtenis om langer te voel.

Ryan: Toe ek sien hoe mooi my vrou met die padjie afstap.  Ek sal daardie oomblik nooit vergeet nie.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Paartjie se styl:


Leigh:  Ons het nie regtig ʼn styl gehad nie, my rok was ʼn skok en was die teenoorgestelde van wat ek nog altyd wou gehad het.  Ek het dit as ʼn grap probeer!  Die trouringe wat ons saam gekoop het, volgens ons eie voorkeure.  Dit is iets wat jy vir altyd dra, en jy moet daarvan hou.

Ryan:  Ek sal nie lieg nie; ek het so min as die laaste oomblik oorgebly, alhoewel my vrou my maande gelede al aangemoedig het.  Toe het ek  besluit op ʼn formele drie stuk pak.  Ek hou van die voorkoms van die swart-geborselde Tungsten-troue.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Spesiale Tradisies:


Leigh:  Die doedelsak spele was iets van my man se tradisies.

Ryan: Ummm het ons?  Ek weet nie.  Seker die doedelsak spelers.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Vermaak:


Ons het ʼn doedelsak speler, platejoggie, vingerhappies en welkome drankies gehad.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Die Besluitnemingsproses:


Leigh:  Ek dink ons het saam die besluite geneem.  Hy was ʼn baie betrokke bruidegom en dit maak dit lekkerder as u dit saam beplan om te sien hoe u troue op die dag ontwikkel.

Ryan: Ek dink dit was wedersyds, ons het alle besluite as ʼn paartjie geneem.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Advies aan toekomstige bruide en bruidegomme:


Leigh: Moenie die klein goedjies sweet nie, dit is op die ou end perfek; Moenie na ander mense luister nie, doen wat jou gelukkig maak; hulle sal daaroor kom as hulle die moeite werd is; Kies die regte bruids-partytjie, mense wat op u dag na u kan omsien en al die probleme uitsorteer; Lag baie.  Dit gebeur net een keer en u wil hê dat u foto’s outentieke geluk moet hê en nie opgevoer word nie; Hou ʼn verlowing fotosessie met u trou fotograwe; dit laat u gemaklik voel met hulle, so dit is nie ongemaklik op die dag nie; Moenie bekommerd wees oor wat almal van u troue dink nie; dit behoort aan u nie.

Ryan: Geniet die tyd om saam as ʼn paartjie te beplan en te werk in die maande wat op die groot dag kom, neem dit op die dag en waardeer elke oomblik.  Dit was regtig die beste dag van my lewe. Geniet dit net.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Die ‘nie-so-perfek’ oomblikke:


Leigh: Lol, baie dinge het verkeerd geloop, maar ek sou niks verander nie!  Ons bruidspaar en familie het gesorg vir die snaakse.  Dit is deel van die pakkie en iets wat u moet verwag.

Ryan: Ek sou niks op die dag verander nie – dit was skouspelagtig.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Venue en Dekor:


Leigh:  Dit was die 3de venue wat ons uit 5 gesien het en ons het onmiddellik verlief geraak.  Die lokaal het die oop ruimte gehad wat ons wou hê en die rustieke gevoel.  Dit het ook die opsie van die buite-kapel gehad wat vir ons ʼn moet was.  Die diens was puik, en wat die prys aangebied is, was iets wat niemand kan weier nie.

Ryan:  Ons het na ʼn paar venues gekyk, maar ek dink dit was ʼn wedersydse gevoel toe ons ons lokaal gesien het – dit het net geklik, ons het na mekaar gekyk en dadelik geweet dit is die plek waar ons sou trou.  My vrou het baie van die dekor werk gedoen, dit was ʼn rustieke plaas styl.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Gunsteling Diensverskaffers:


Ons het ʼn platejoggie, Pied Piper Bag Pipes, Armadillo Media sowel as die lokaal (The Barn @ Redstone) gehad.  Ek sal hulle almal beslis aanbeveel.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Wittebrood:


Leigh: Ons het na Zanzibar, strande, strande en meer strande gegaan!  Ons het Zanzibar gekies omdat ons kon ontspan en nog genoeg aktiwiteite kan hou om ons buite die oord besig te hou.  Dit is bekostigbaar en naby, maar nie te naby nie.  Sal baie graag weer daar wil gaan.

Ryan: Ons het op Zanzibar besluit, ons wil êrens naby, warm en tropies gaan met ʼn rustieke gevoel dat ons net tyd saam kon deurbring terwyl ons op ʼn helder blou strand was.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue

Eerste Dans:


Leigh:  Ja, ons het gedans na Van Gold-BY Novo Amor, ons is dol op die soort musiek en dit is ʼn liedjie wat altyd emosies opwek en jou aan die binnekant warm laat voel.  Ons het nie danslesse geneem nie en gevind dat die eerste dans ʼn eerste dans word soos dit veronderstel is om te wees, net julle twee op u troudag in plaas van ʼn vertoning vir almal.

Ryan: Ons het geen lesse of dans roetines gedoen nie, want ons wou hê dit moet naby en spesiaal wees.  Ons eerste dans liedjie is ʼn spesiale liedjie tussen ons – From Gold deur Novo Amor.

 

selfdoen plaastroue selfdoen plaastroue