Wen ‘n verlowing fotosessie met Kathryn Lawrence Fotografie

Een gelukkige paartjie staan ‘n kans om ‘n verlowing fotosessie met Kathryn Lawrence Fotografie te wen.  Die fotosessie sluit in ‘n uur lank fotosessie by ‘n buitelig plek wat die paartjie self kan kies.  Jy sal die foto’s ontvang op ‘n USB wat jy vir altyd kan hou om na te kyk.  Skryf onder in vir hierdie kompetisie.  Kathryn Lawrence Fotografie is ‘n  Kaapstad gebaseerde trou- en lewenstyl fotograaf.  Romantiese siel, kreatiewe hart, katliefhebber.  My styl is sag en natuurlik, ek hou daarvan om die storie en die oomblikke van elke spesiale dag vas te vang.

Wen 'n Verlowing fotosessie

KOMPETISIE GESLUIT

Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Gay Couple photoshoot Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie Wen 'n Verlowing fotosessie

Termes en Bepalings:

 • Jy sal ons maandelikse nuusbrief ontvang indien jy opteken vir die kompetisie.  Ons deel nie jou informasie met enige iemand nie en is slegs vir kommunikasie tussen jouself en Mooi Troues.
 • Inskrywings sluit 15 Mei 2019 en die wenner sal teen 20 Mei 2019 bekend gestel word op die webblad.
 • Mooi Troues bemark die kompetisie namens die verskaffer en kan nie verantwoordelik gehou word vir enige eise, navrae en/of die eis van die prys nie.
 • Die prys kan nie verruil word vir kontant nie en/of enige ander produkte of dienste nie.
 • Die prys is onderhewig aan beskikbaarheid.
 • Die prys is slegs geldig tot en met 31 Desember 2019.
 • Alle addisionele kostes sal vir die kliënt se eie rekening wees.
 • Die prys sluit in 60 kilometer reis-kostes vanaf die Noordelike voorstede in Kaapstad, daarna is dit R 5.50 per kilometer.
 • Hierdie kompetisie is vir Wes-Kaap lesers.
 • Foto’s in die artikel is slegs vir voorbeeld doeleindes en die prys wat jy sal wen, sal nie noodwendig presies dieselfde lyk nie.
 • Enige skendings op poging om enige van die termes en bepalings te skend sal lei tot onmiddellike diskwalifikasie van enige oortreder en kan lei tot die herroeping van die prys deur die bemarkers.
 • Indien, vir enige rede, die kompetisie nie in staat is om voort te gaan soos beplan nie, insluitend as gevolg van infeksie deur ‘n rekenaar virus, foute, peuter, ongemagtigde ingryping, bedrog, tegniese onderbrekings of enige ander oorsake buite die beheer van Mooi Troues, wat die administrasie, sekuriteit, regverdigheid van die kompetisie bederf of raak, sal Mooi Troues geregtig wees op hul uitsluitlike diskresie om die kompetisie te kanselleer en dit te hervat van begin af op dieselfde of soortgelyke voorwaardes as hierdie.
 • Die kompetisie is ook onderhewig aan die adverteerder se eie Termes en Bepalings – kontak die adverteerder direk vir hulle Termes en Bepalings.