Wen ‘n Lily White kamera sak

Wen ‘n LILA kamera sakkie vanaf Lily White ter waarde van R 1 400.  Skryf onder in en staan ‘n kans om die fantastiese prys te wen.  Nie net kan jy jou kamera in ‘n veilige plek te stoor nie, maar ook in ‘n mooi plek.

Meer oor Lily White:

Die Lily White-versameling van ontwerper kamera-sakke weerspieël ‘n veelsydige elegansie wat perfek is vir byna enige geleentheid.  Die naam van die etiket is afgelei van dié van sy eienaar Susan – wat direk vertaal as “White Lily”.  ‘n Fotograaf van beroep, het Susan ‘n etiket ontwerp wat sy verduidelik naby aan haar hart lê.  Al die sakke is egte leer en is “Trots Suid-Afrikaans” en is almal van haar geboorteland van Suid-Afrika.  Daarbenewens, die meeste van die sakke in die reeks is vernoem na mense wat sy naby aan die hart lê, en wat ‘n spesiale impak op haar lewe gehad het.  Lily White verseker ‘n kwaliteit en duursaamheid wat stylvol as wat dit funksioneel is.Baie Geluk Wouter KleynhansTERME EN BEPALINGS: 

  • Inskrywings sluit 12 Mei 2017 en die wenner word 15 Mei 2017 aangekondig op Mooi Troues se Facebook blad.
  • Aflewering nie ingesluit in die prys nie.
  • Jy wen die “LILA” sak van die Lily White reeks.
  • Jy moet Lily White volg op Facebook en Instagram volg.
  • Die prys kan nie verruil word vir kontant nie en/of enige ander produkte of dienste nie.
  • Foto’s in die artikel is slegs vir voorbeeld doeleindes en die prys wat jy sal wen, sal nie dieselfde lyk nie.
  • Mooi Troues bemark die kompetisie namens die verskaffer en kan nie verantwoordelik gehou word vir enige eise, navrae en/of die eis van die prys nie.
  • Enige skendings op poging om enige van die termes en voorwaardes te skend sal lei tot onmiddellike diskwalifikasie van enige oortreder en kan lei tot die herroeping van die prys deur die bemarkers.
  • Indien, vir enige rede, die kompetisie nie in staat is om voort te gaan soos beplan nie, insluitend as gevolg van infeksie deur ‘n rekenaar virus, foute, peuter, ongemagtigde ingryping, bedrog, tegniese onderbrekings of enige ander oorsake buite die beheer van Mooi Troues, wat die administrasie, sekuriteit, regverdigheid van die kompetisie bederf of raak, sal Mooi Troues geregtig wees op hul uitsluitlike diskresie om die kompetisie te kanselleer en dit te hervat van begin af op dieselfde of soortgelyke voorwaardes as hierdie.