Gratis aflaaibaar & veeldoelige naam kaartjies

Baie van ons lesers is opsoek na gratis aflaaibaar en veeldoelige sitplek-naamkaartjies vir hulle spesiale dag.  Ons deel ‘n gratis aflaaibaar en drukbare sitplek naam kaartjie met jou.  Alhoewel dit sitplek-naamkaartjies is, het dit ook ander ‘n ander doel soos om te tel as ‘n drupmatjie vir jou glase as jy nie ‘n tafeldoek het nie of as ‘n naam kaartjie vir jou strooimeisies se blomme.  Dit is maklik om ‘n gatjie in te maak en ‘n toutjie deur te sit en dit aan ‘n ryker te hang, sodat elke een van jou strooimeisies weet wie se blomme is dit.  Jy kan hierdie oulike kaartjies gratis aflaai vanaf Mooi Troues.  Voltooi die onderste vorm en ons stuur jou ‘n e-pos met instruksies om die skryfbehoefte af te laai.  Al wat jy moet doen is, om die PDF te laat druk op ‘n A4 karton papier en dit uitsny op die dun goue lyntjie.  Daarna kan jy met ‘n Veltpuntpen die gas se naam in die wit blok skryf.  So het dit ook ‘n persoonlike gevoel en die gas kan sien jy het moeite gedoen om met die hand te skryf.

LAAI AF:

NAAM:

E-POS ADRES:

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuwe tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry. Dan volg die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels wat die eerste dinge is waarna gaste soek wanneer hulle die venue binnekom. Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet. Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, klik hier om ons Trougids te besoek.

Artikel Krediet:

  • Ontwerp:  Mooi Troues
  • Teks:  Mooi Troues