Gloeiende bruid met ʼn gesonde vel artikel 6

So hier is ons … Twee maande voor jou groot dag.  Hoe opwindend is dit? Slegs twee maande tot jy ü mevrou word.  Wel, as jy sê ‘ek doen’, wil ek, Daniella van Adara Beauty Clinic, hê jy moet die mooiste trou vel, wat ü bruid nog ooit gehad het, hê.  So vandag se inskrywing is alles oor Selfdoen gesig, -lyf en -haar maskers wat jou vel sal laat gloei.  Ek sal ook hare en liggaam (binne en buite) sorg bespreek.  So hier gaan dit, lekker lees!

Velsorg:


In jou tuis-versorging roetine voeg ons hierdie maand ü tuisgemaakte masker by. My absolute gunsteling masker om tuis te doen, is die eierwit-masker.  Neem net die eierwit van een eier en klits dit totdat dit wit en ‘fluffy’ is, dan smeer jy ü dun laag op jou vel. Jy kan dit drie keer `n week herhaal, en wend 3 lae elke keer op jou gesig aan. As jy voel jou vel is droog en die masker is styf, moet jy dit op ten minste min minute verlaat. Dan kan jy dit met jou gesig produk afwas en voortgaan met jou normale versorgings-roetine. Doen hierdie masker twee keer hierdie maand, maar nie op dae wat jy ook die eksfolierende ensiem gebruik nie.  Hierdie masker is gelyktydig ü exfoliator en hidraat.

Liggaam:


Hierdie maand is ons opgewonde aan jou oefenwedstryd deur een keer per week die volle liggaam-afskilfering te doen.  Ek beveel aan om `n suikerskrop te gebruik, aangesien dit ü sagter afskilfering skrop is wat nie jou vel oor-stimuleer as jy dit dikwels doen nie.

Hare:


Gaan elke week met jou haarmaskers voort.  Wissel tussen die verskillende maskers wat jy tans gebruik.  Ek sal hierdie maand aanraai dat net een Selfdoen masker gebruik, twee salon-maskers en een in-salon-behandeling.  Onthou om jou haarkapper te raadpleeg oor die korrekte produkte vir jou hare.  En as jou beursie dit toelaat, sal ek aanraai dat jy hierdie maand ü ‘salon’-sjampoe en opknappers gebruik om jou die beste toestand van jou hare te verseker wanneer die trou klokkies lui.

Naels:


Hou aan om gel op jou naels te doen, maar maak seker dat jy nie ü nael breek die maand nie (jy wil nie jou naels so naby aan jou troue verwoes nie). Om die beste toestand vir jou naels te verseker sal ek aanraai dat jy die regte nael ‘gereedskap’ gebruik. Byvoorbeeld, moet nooit onder jou naels skoonmaak met ü skerp toestel nie. ü Sagte naelborsel en bietjie seep sal die ding doen!  Hou aan om jou hande met ü liggaam-skrop te behandel en dan kan jy drie maal ü week kutikula-olie aanwend.

Ek hoop dat jy die volgende paar maande u geseënde reis sal hê wat tot op jou groot dag lei!  Ek hoop ook dat my advies jou op enige manier kan help, groot of klein.  Onthou ook dat ek hierdie inskrywings uit my eie ervarings skryf.  Dus sal nie alles wat ek in die ses maande tot op my troudag gedoen het, sal vir jou werk nie, maar dit kan as riglyn dien om jou groot dag volmaak te maak!

As jy uit gemis het op die vorige trou vel artikels, moenie bang wees nie, volg net die skakels hieronder!

  1. Gloeiende bruid met ʼn gesonde vel artikel 
  2. Gloeiende bruid met ʼn gesonde vel artikel 2
  3. Gloeiende bruid met ʼn gesonde vel artikel 3
  4. Gloeiende bruid met ʼn gesonde vel artikel 4
  5. Gloeiende bruid met ʼn gesonde vel artikel 5

Artikel Krediet: