Selfdoen minimalistiese spyskaart

laaiaf


‘n Mooi eenvoudige spyskaart wat om elke trou gas se servet gevou kan word.  Dit is nie net mooi nie, maar ook maklik en kan in Afrikaans en Engels geskryf word.  Selmarie Slot deel hierdie oulike ontwerp met jou.

Metode:

Laai die Word dokument af. Dis ‘n A4 templaat.
Daar is twee spyskaarte op een A4.
Opdateer die voorbeeld teks met jou geregte.

Jy kan die spyskaart of op gewone wit papier by die huis druk of as jy sou verkies dit invat na ‘n drukker en vra dat hulle dit op dikker papier druk.  Sny die spyskaart uit – daar is kruisies getrek wat vir jou aandui waar die menu begin en eindig.  Jy sny van strepie tot strepie die spyskaart uit.  Vou dan die menu om jou servet en plaas jou eetgerei agter dit.laaiaflaaiafArtikel Krediet: 

Ontwerp: Selmarie Slot