Morné & Taryn se oulike troue

Ons by Mooi Troues kan sien Morné en Taryn is ‘n besonderse oulike paartjie wat soos ‘n handskoen bymekaar pas.  Hulle persoonlikhede komplimenteer mekaar wonderlik!  Die troue het die mooie Robertson Vallei plaasgevind.  Hul unieke persoonlikhede kan duidelik in hul dekor en foto’s gesien word.  Ons kan ook sien die gaste die troue behoorlik geniet het!  Die kleurskema van vloot blou het ook alles mooi afgerond.

morne-taryn-franken_0002 morne-taryn-franken_0003 morne-taryn-franken_0004 morne-taryn-franken_0005 morne-taryn-franken_0006 morne-taryn-franken_0007 morne-taryn-franken_0008


Hoe  het  julle  die  eerste  keer  ontmoet?

Ons  het  ongeveer  in  2011  ontmoet  in  ‘n  bekende  kuier-­plek  in  Durbanville.  Dit  is  nou   nie  iets  wat  ons  vreeslik  romanties  sal  noem  nie,  plus  dit  was  redelik  eienaardig   siende  dat  Morné  tot  vandag  toe  vir  almal  vertel  hy  het  nie  regtig  van  my  gehou  toe   hy  my  die  eerste  keer  ontmoet  het  nie,  maar  mettertyd  het  ons  mekaar  leer  ken  en  ek   is  toe  Amsterdam  toe  vir  ‘n  jaar  lank,  daarna  het  ons  weer  herontmoet,  maar  die   keer  het  dit  beter  as  ooit  gegaan.


morne-taryn-franken_0009 morne-taryn-franken_0010 morne-taryn-franken_0011 morne-taryn-franken_0012 morne-taryn-franken_0013 morne-taryn-franken_0014 morne-taryn-franken_0015 morne-taryn-franken_0016 morne-taryn-franken_0017 morne-taryn-franken_0018


Hoe  het  julle  verloof  geraak?

Ons  het  vir  ons  twee jaar  herdenking  Arum  Lily  toe  weg  gegaan  vir  ‘n  naweek  naby   Wolsley.  Hulle  het  die   mooiste  hout  huisie  reg  langs  ‘n  dam,  die  huisies  is  op  ‘n  werkende  vrugte  plaas.  Ons   het  die  Saterdag  middag  tussen  die  boorde  gaan  loop  en  met  die  terugkoms  besluit   om  die  borrelbad  te  begin  stook  (dit  was  van  die  soort  wat  jy  ‘n  vuurtjie  maak   en  jy  kan  nie  die  hitte  beheer  nie).  Ek,  natuurlik,  toe  kom  met  die  voorstel  dat  ons  die   kaggel  binne  die  huis  solank  moet  aansteek  sodat  wanneer  ons  weer    binne  kom  is   die  huisie  lekker  warm  siende  dat  die  borrelbad  buite  was.   Morné  het  later  begin soebat  dat  ek  tog  net  op  die  stoel  moet  kom  sit  en  ek  hou  net  voort  ek  wil  die  kaggel   aansteek.  Eventueel  gee  ek  in  en  hy  oorhandig  vir  my  ‘n  papier  –  self  geskrewe  gedig   en  daarna  ‘n  opgerolde  papier  wat  ek  oopmaak  met  die  woorde  “SAL  JY  MET  MY   TROU?”  (Hy  is  relatief  skaam)  en  toe  ek  die  papier  voor  my  weghaal  staan  die  man  op   sy  een  knieg  met  my  droom  ring,  trane,  sjampanje  en  baie  oproepe  later  is  ons   uiteindelik  ‘n  verloofde  paartjie.


morne-taryn-franken_0019 morne-taryn-franken_0020 morne-taryn-franken_0021 morne-taryn-franken_0022 morne-taryn-franken_0023 morne-taryn-franken_0024


Hoe  lank  was  julle  saam  voor  jul  getrou  het?

Ons  het  in  Julie  2014  verloof  geraak  en  na  ‘n  jaar  en  half  se  intense  beplanning   uiteindelik  op  5 Desember  2015  getrou.


morne-taryn-franken_0025 morne-taryn-franken_0026 morne-taryn-franken_0027 morne-taryn-franken_0028 morne-taryn-franken_0029 morne-taryn-franken_0030 morne-taryn-franken_0031 morne-taryn-franken_0032 morne-taryn-franken_0033 morne-taryn-franken_0034morne-taryn-franken_0001 morne-taryn-franken_0035 morne-taryn-franken_0036 morne-taryn-franken_0037 morne-taryn-franken_0038 morne-taryn-franken_0039 morne-taryn-franken_0040 morne-taryn-franken_0041


Advies  wat  julle  aan  ander  paartjies  kan  gee?

Sjoe!  Daar  is  so  baie!  Ons se gereeld vir almal; Onthou  altyd  net  dit  is  julle  dag.  Dit  is  julle  belofte  wat  julle  voor  God  neerlê.  As  jy nou  nie  die  tannie  van  ‘n  verre  land genooi  het  of  nie  die  tafeldoeke  kies  waarvan  jou ma  hou  nie sal niemand jou kwalik neem nie.  Al  wie  julle  hoef  te  beïndruk  is julself;  Dis ‘n dag wat so bitter  vinnig  verby  gaan!  Dit is ‘n  dag  wat  spesiaal  vir   julle  uitgesit  is,  maar  beslis ‘n  dag wat  julle vir  altyd  gaan  onthou.

Maak  seker  daar word  sommer  baie  foto’s  geneem.  Al is dit  jou oom se Kodak  kamera!  As  iets  verkeerd   gaan,  gaan  niemand  julle oordeel  nie,  want  hulle  gaan  nie  eers  weet  dat  iets  is  nie soos  dit  moet  wees  nie.  Mense  moet  by  julle  onthaal  in  loop  en  vir  “julle”  sien – doen  alles  net  wat  julle  harte  begeer,  julle  gaan  immers  vir  die  res  van  julle  lewens  na  daardie foto’s  teen  die  muur  moet  kyk.  Maak  elke  oomblik  tel,  jy  beplan  mos  immers  net  om  een  keer  te  trou.


morne-taryn-franken_0042 morne-taryn-franken_0043 morne-taryn-franken_0044 morne-taryn-franken_0045 morne-taryn-franken_0046 morne-taryn-franken_0047 morne-taryn-franken_0048 morne-taryn-franken_0049 morne-taryn-franken_0050 morne-taryn-franken_0051 morne-taryn-franken_0052 morne-taryn-franken_0053 morne-taryn-franken_0054 morne-taryn-franken_0055 morne-taryn-franken_0056 morne-taryn-franken_0057 morne-taryn-franken_0058 morne-taryn-franken_0059 morne-taryn-franken_0060 morne-taryn-franken_0061 morne-taryn-franken_0062

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: