Wen ’n wegkomkans by Kloofzicht Spa

ZWENN


Kloofzicht Lodge is teen die heuwels van die Zwartkopberge in die Wieg van die Mensdom geleë en is 40 minute se ry van Sandton en Pretoria af. Dit is die perfekte plek vir ‘n bruid en haar strooimeisies om hulle self te bederf. Wen ’n Wegkomkans vir die bruid en twee van haar strooimeisies by Kloofzicht Spa.


Dit sluit in:

  • Vir die bruid:  60min Earth massering, Gelish Pedikuur, Paraffien Handbehandeling, Spa Café middagete

  • Vir die twee strooimeisies: 30min rug, nek en skouermasserings, ‘n klassieke pedikuur  en  Spa Café middagete

SKRYFINKOMPETISIE GESLUIT


blank

Kloofzicht Spa


<>LEES MEER OOR KLOOFZICHT HIER:<>

Troues by Kloofzicht Lodge word stylvol gevier met asemrowende uitsigte oor damme en heuwels.  In die buitelug-kapel en ons verskeidenheid venues is, daar plek vir 120 gaste.  By Kloofzicht Lodge kombineer ons ons oorvloed werkservaring en persoonlike diens om ‘n sukses te maak van jou troudag.  ‘n Nuwe byvoeging tot Kloofzicht Lodge, is die Royal Suite waar bruide kan uitsien na die persoonlike aandag van ‘n butler, sjef, asook massering in die kamer.  ‘n Vuurpit en borrelende Jacuzzi met ‘n uitsig oor die dam en berge maak dit die mees romantiese verblyf in Gauteng.

Kloofzicht Lodge is teen die heuwels van die Zwartkopberge in die Wieg van die Mensdom geleë.  Dit is slegs 40 minute se ry van Sandton en Pretoria af.  Vyfster-gasvryheid en diens is ‘n kenmerk van Kloofzicht Lodge & Spa. Die 60 suites het ‘n stil en rustige atmosfeer.  Dit kyk uit oor 6 kunsvlieghengel-damme en die Blaauwbankspruit wat deur die ongerepte Zwartkopskloof vloei.  Die klein maar manjifieke natuurreservaat waarin Kloofzicht gebou is, is ook die tuiste van koedoes, rooibokke, blouwildebeeste, elande, rooihartbeeste, springbokke, gemsbokke, sebras en ‘n diverse voëllewe. Romantiese lugballonrittte is beskikbaar van AirVentures wat ekslusief van Kloofzicht Lodge af opstyg.


Gauteng Wedding Venue_0003Gauteng Wedding Venue_0002


TERMES EN BEPALINGS:

  1. Mooi Troues bemark die advertensie namens Kloofzicht Spa en Guvon Hotels.  Onskan nie verantwoordelik gehou word vir enige eise, navrae en/of die eis van die prys nie.
  2. Die kompetisie sluit op 20 April 2016.
  3. Spa besprekings is onderhewig aan beskikbaarheid by Kloofzicht Spa.
  4. Die wenner van die prys aanvaar dit op sy / haar eie risiko.
  5. Enige skending of poging om enige van die termes en voorwaardes te skend, sal lei tot die onmiddellike diskwalifikasie van enige oortreder.  Dit kan lei tot die herroeping van die prys deur die bemarkers.
  6. Indien, vir enige rede, die kompetisie nie in staat is om voort te gaan soos beplan nie, sal die promotors geregtig wees op hul uitsluitlike diskresie om die kompetisie te kanselleer en dit te hervat van die begin af op dieselfde of soortgelyke voorwaardes as hierdie. Dit sluit in as gevolg van infeksie deur ‘n rekenaar virus, foute, peuter, ongemagtigde ingryping, bedrog, tegniese onderbrekings of enige ander oorsake buite die beheer van die promotors, wat die administrasie, sekuriteit, regverdigheid, integriteit of behoorlike uitvoering van die kompetisie bederf of raak.
  7. Vir meer spesifieke termes en voorwaardes deur Kloofzicht Spa en Guvon Hotels, kan jy hulle direk kontak.

DIT IS ‘N GEBORGDE ARTIKEL