Skryfbehoefte Inspirasie vir die kreatiewe paartjie

Ons is baie opgewonde om die skryfbehoeftes wat Selmari van Selmarie Slot Creative vir ons ontwerp het met jou te deel.   Selmarie Slot Creative is een van ons nuwe skryfbehoefte bydraers by Mooi Troues en ons sien sommer baie uit daarna om baie meer mooi skryfbehoeftes van hulle te deel. Hierdie skryfbehoeftes is vir die speelse bruidspaar wat hul gaste wil laat ontspan en laat deel voel van hul troue. Die bruidspaar sal die uitnodiging stuur met drie gekleurde potlood kruite wat elke gas dan self die uitnodiging kan inkleur. Dit is definitief ‘n baie oulike skryfbehoefte stel vir die kreatiewe paartjie of paartjie wat opsoek is na iets buiten die gewone.


Moooi Skryfbehoeftes_0001 Moooi Skryfbehoeftes_0005 Moooi Skryfbehoeftes_0004 Moooi Skryfbehoeftes_0003


Artikel Krediet:

Skryfbehoeftes: Selmarie Slot Creative