Gratis liedjie versoek kaartjies

Vandag deel ons die oulikste gratis drukbare liedjie versoek kaartjies met jou. Die laaste ding wat jy wil hê is ‘n deurmekaar platejoggie. Mooi Troues help jou om jou platejoggie se liedjie versoeke maklik en georganiseerd te hou. Hierdie oulike kleurvolle waterverf liedjie versoek kaartjies kan gratis afgelaai word en op ‘n A4 papier grootte gedruk word in kleur of in wit en swart as jy nie kleur wil hê nie. Jou gaste kan nou net hulle liedjie se naam skryf en wie dit sing en die kaartjie gee vir die platejoggie wat dit dan later sal speel. As jy hierdie kaartjies wil aflaai klik hier.

a

liedjie versoeke_0001

liedjie versoeke_0002

a

liedjie versoeke_0003

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, Klik hier om ons Trougids te besoek.

liedjie versoeke_0003Artikel Krediet:

Ontwerp: Mooi Troues