Marco & Renchia se plaas verlowing fotosessie

Marco het vir Renchia by ‘n unieke plek gevra om te trou.  Romanties op sy eie manier.  Lees gerus onder meer oor die pragtige plaas verlowing fotosessie.

posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot


Hoe het julle ontmoet?

Vroeg 2010.  Marco het by sy oom hul gewoon omrede hy in Witbank gewerk het en ek by my oom hulle.  Sy tannie was geopereer en my tannie het haar help tuis verpleeg.  Een aand het ek besluit om saam te gaan en daar was Marco oppad na die gym.  Hy het nooit by gym uitgekom nie.  Dit was die begin van baie.


posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot


Hoe het julle verloof geraak?

Ek is verskriklik lief vir Mc Donald’s.  Die 2 de September 2013 het ons doodgewoon besluit on Mc Donald’s te gaan koop, maar die keer het Marco besluit ons moet binne gaan eet.  Na ete het hy die ring op die tafel neergesit en op sy knie gegaan.


posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot


Wanneer beplan julle om te trou?

Ons het die 26ste September die jaar by Lezar Opstal in Heidelberg getrou.


posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot MarcoEnRenchia_0017 posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot posting engagement photo shoot

Diensverskaffers: