Stefan & Katie se pragtige troudag

Ons is opgewonde om die troue van Stefan en Katie met jul te deel.  Dié paartjie se liefdes verhaal het heeltemal onverwags en op die mees unieke manier begin.  Die storie is so uniek dat dit verby oulik is!  Wens ons kon dié twee se gesigte gesien het toe hul die eerste keer ontmoet.

Ons gaan nie meer verklap nie.  Gaan lees self hul storie wat gelei het tot hul troudag by Lourensford Wynlandgoed, ‘n Rollls Royce as ‘n trou motor, die pragtige detail op Katie se rok en Stefan se deftige pak.  Ons sê dankie aan Kobus Tollig vir die asemrowende mooi foto’s.

Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0001 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0002

Hoe het jul ontmoet?


Katie en Stef het die eerste keer in Januarie 2004 ontmoet.

Stef was genooi na Kaapstad deur sy voormalige kitaar onderwyser (Katie se oom) om te speel in ‘n Somer fees konsert by die Helderberg-natuurreservaat.

Op die eerste dag dat Stef op Suid-Afrikaanse grond was het hulle reguit na Katie se ouer huis gegaan en na die agterplaas waar Katie toe langs die swembad in die son gelê het. Katie het nogal geskrik vir hierdie twee vreemde, bleek Engelse seuns  wat net instap, hulle het hulself aan mekaar voorgestel en die res was geskiedenis.  Katie en Stef het onmiddelik ‘n konneksie gehad en het die res van Stef se vakansie Kaapstad verken.

Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0003 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0004 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0005 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0006 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0007 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0008 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0009

Hoe het jul verloof geraak?


Gedurende November 2013, terwyl op vakansie in Krakow, Pole, was Stefan en Katie elke minuut van elke dag saam. Na fiets gery langs die oewers van die rivier Vistula en na ‘n besoeke aan hul gunsteling restaurante en kroeë, het Stefan besef hierdie vakansie was die ideale tyd om die vraag te vra wat hy al lankal wou vra.

Hy het besluit ‘n goeie manier van die verkryging van ‘n bietjie vrye tyd, sonder dat enige vermoede opkom was om Katie te stuur na die haarkappers. Sy beskou dit as ‘n wonderlike gebaar van haar kêrel en was glad nie ‘n verdagte. Stefan, aan die ander kant het ander planne in sy mou gehad.

Terwyl Katie besig was om haar hare te laat doen het Stef  gehardloop na ‘n juweliersware winkel, waar hul dikwels handjie-vas verby geloop het, om ‘n ring te kies. Hy het Katie se pa geskakel om te vra vir sy toestemming om met sy dogter te trou. “Dit is omtrent tyd Stef!” was sy antwoord.

Die volgende dag was Katie en Stef op pad na die Poolse berge na ‘n plek genaamd Zakopane.  Hul het al die toerisme bestemmings besoek.  Stef het die ring op hom gehou ten alle tye, en gewag vir die regte oomblik om die vraag te vra.  Uiteindelik op die laaste dag van hul reis, het hulle ‘n perd en wa rit deur die nasionale park na ‘n pragtige plek met die naam ‘Morskie Oko “- (die oog van die oseaan) geneem.

Daar  aangekom het hulle gevind dat die uitsig  asemrowend was. ‘n Groot gevriesde dam onder die sneeu bedekte berge, wat kristal helder die natuurskoon weerspieël. Katie begin die toneel op haar foon was te vang in ‘n video (Eers later ontdek sy dat sy die oomblik afgeneem het waar Stef die ring uit sy sak te gaan kry!) Stef vra toe vir Katie haar selfoon weg te sit en die natuurskoon net te geniet. Die oomblik was perfek. Die bos was kalm, die uitsig was mooi en daar was niemand anders om hul. Stef het neer gegaan op een knie en  Katie het vreugdevol gesê ja!

Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0010 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0011 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0012 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0013 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0014 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0015

Wat is jul advies aan ander paartjies?


Op die dag van jou troue, vergeet van al jou bekommernisse en probleme en geniet elke sekonde van dit!

Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0016 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0017 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0018 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0019 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0020 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0021 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0022 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0023 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0024 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0025 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0026 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0027 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0028 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0029 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0030 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0031 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0032 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0033 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0034 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0035 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0036 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0037 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0038 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0039 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0040 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0041 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0042 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0043 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0044 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0045 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0046 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0047 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0048 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0049 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0050 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0051 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0052 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0053 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0054 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0055 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0056 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0057 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0058 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0059 Stefan & Katie Wedding as seen on Mooi Troues_0060

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: