Marsala Skryfbehoeftes

© Günther Schubert of Vörsprung Studio

Hierdié Marsala skryfbehoefte stel is nogsteeds een van ons mees gunsteling wat Pretty in Stains vir ons stilleerde Marsala fotosessie ontwerp het. As jy die Marsala inspirasie fotosessie gemis het, klik hier om dit te sien. Marsala is die Pantone kleur van die jaar en defnintief ‘n kleur wat jy baie sal sien in 2015 en sodoende ook begin 2016. Baie mense mag dalk dink dit is ‘n winter kleur omdat dit so diep is, maar nie noodwendig nie.

Jy kan dit basies by ‘n pragtige kleurvolle somers troue gebruik. Jy kan ook ander kleure soos pienke, witte en bloue saam met dit gebruik wat alles baie mooi saam werk. Geniet die oulike skryfbehoefte inspirasie deur Pretty in Stains  het.

© Günther Schubert of Vörsprung Studio © Günther Schubert of Vörsprung Studio © Günther Schubert of Vörsprung Studio © Günther Schubert of Vörsprung Studio

Diensverskaffer:


Pretty in Stains