Oulike plakkers vir jou troue

Melissa van Pretty in Stains het die oulikste plakkers ontwerp vir jou troue. Dit is maklik om te druk en ietsie oulik om op ‘n papiersakkie te plak om dit net daai spesiale element te gee. Al wat jy nog het is A4 plakker papier wat jy by meeste winkels te koop kry. Dan kan jy dit in jou drukker sit en uitdruk. Jy hoef dit nie in kleur te druk nie, maar ons beveel aan om dit in kleur te druk om die effek daarvan beter te kry. Dit is die perfekte idee vir algemene geskenk pakkies vir jou gaste of die lekkergoed tafel se lekker sakkies.

AFLAAIWedding Stationery_0001

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, Klik hier om ons Trougids te besoek.

Wedding Stationery_0002AFLAAI Wedding Stationery_0003

Diensverskaffers:

Skryfbehoeftes: Pretty in Stains