Lampies & Rene se Troue

Rene en Lampies se troue was ‘n fees saam met al hul geliefdes, maar die belangrikste was dat twee siele een geword het. Ons sê baie dankie aan Wrensch Lombard vir die mooi fotos.

Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0031Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0001 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0002 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0004

Hoe het julle verloof geraak?


Dit was 9 Augustus 2013 gewees, ‘n langnaweek.  Ek het vir ons plek bespreek by My Private Bush Camp buite Bela Bela.  Ons was alleen die Donderdag aand daar, en het klomp van ons vriende die Vrydag en Saterdag laat deurkom.   Ek het Renè die aand gesê dat ons sonsopkoms in die bosveld gaan kyk die Vrydagoggend. Hulle het vir my ‘n tafel opgemaak met sjampanje en nadat ek die sjampanje geskink het, het ek op my knie gegaan en haar gevra.

Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0010 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0016 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0017 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0018 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0019 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0020 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0021 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0022 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0023

Wat het jul trou dag so spesiaal gemaak vir julle?


Almal wat ons graag daar wou gehad het, was daar gewees.  Die dag het baie glad verloop sonder enige probleme.  Wat dit die meeste spesiaal gemaak het was dat my (Lampies s’n) oom ons getrou het.  Ons wou ‘n lekker kuier troue gehad het en almal het gehelp om daardie droom te bewaar ook.

Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0024 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0025 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0026 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0027 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0028 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0029 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0030 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0031 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0032 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0033 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0034 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0035 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0036 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0037 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0038 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0039 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0040 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0041

Watter raad kan jy gee aan paartjies?


As jy die persoon kry wat jou gelukkig maak, dan doen jy alles in jou vermoë om hom/haar te hou.  Wees oop en opreg met mekaar en geniet mekaar.  Doen dinge saam en spandeer tyd alleen met mekaar waar julle net kan gesels.  Belangrikste wat ons vroeg in ons verhouding geleer het is dat ons nie kwaad gaan slaap vir mekaar nie.  En praat, praat, praat. Kommunikasie is die grondslag vir ‘n gesonde verhouding.

Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0042 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0043 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0044 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0045 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0046 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0047 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0048 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0049 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0050 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0051 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0052 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0053

Beskryf jul troue in tien woorde:


Duurste, fantastiese partytjie met die belangrikste mense in jou lewe.

Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0054 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0055 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0056 Lampies & Rene se troue soos op www.mooitroues.co.za_0057

Klik hier vir diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids. Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar. Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag. Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer? Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: