Bruidegom Mode Inspirasie

Ons kyk vandag na dít wat huidig mode is vir die manne se groot dag. Ons weet teen die tyd dat swart en wit baie gewild is, maar daar is baie meer opsies om van te kies. Dit hang natuurlik af van waar jy trou, gedurende watter seisoen jy trou en die tema van jou troue. Gaan dit meer formeel of informeel wees?

Moi Styling het saam met Nina Brown en Lisa Brown ‘n baie deftige stileerde fotosessie bymekaar gesit wat Samantha du Toit  afgeneem het by Cascade Manor  en Calvin Peterson het model gespeel vir dié fotosessie.

Die inspirasie agter die fotosessies is water en hoe dit jou laat voel.

Styl een: Die inspirasie vir hierdie kleure is ys. Calvin dra n blou snyerspak met ‘n ligte blou paisley das en bypassende sakdoek. Die angelier is hand gemaak deur Moi Styling en bestaan uit glas mosaïek teëltjies wat soos ys lyk. Dit komplimenteer die das se kleur.

Styl twee: Clavin dra dieselfde pak met ‘n blou tartan hemp, ‘n donkerblou strikdas en ‘n moderne sakdoek. Dít weerspieël water in sy vloeiende vorm: borrelend en speels.

mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0001mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0002 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0003 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0004 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0005 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0006 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0007 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0008 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0009 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0010 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0011 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0012 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0013 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0014 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0015 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0016

Diensverskaffers: