Bruidegom Modes Inspirasie

Ons kyk vandag na dít wat huidig bruidegom modes.  Ons weet teen die tyd dat swart en wit baie gewild is, maar daar is baie meer opsies om van te kies.  Dit hang natuurlik af van waar jy trou, gedurende watter seisoen jy trou en die tema van jou troue. Gaan dit meer formeel of informeel wees?

Moi Styling het saam met Nina Brown en Lisa Brown ‘n baie deftige gestileerde fotosessie bymekaar gesit wat Samantha du Toit afgeneem het by Cascade Manor  en Calvin Peterson het model gespeel vir dié fotosessie.

Die bruidegom modes inspirasie agter die fotosessies is water en hoe dit jou laat voel.

mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0001mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0002

Styl een:


Die inspirasie vir hierdie kleure is ys. Calvin dra n blou snyerspak met ‘n ligte blou das en bypassende sakdoek. Die angelier is hand gemaak deur Moi Styling en bestaan uit glas mosaïek wat soos ys lyk. Dit komplimenteer die das se kleur.

mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0003 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0004 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0005 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0006 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0007 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0008 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0009 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0010 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0011 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0012 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0013 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0014

Styl twee:


Clavin dra dieselfde pak met ‘n blou tartan hemp, ‘n donkerblou strikdas en ‘n moderne sakdoek. Dít weerspieël water in sy vloeiende vorm: borrelend en speels.

mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0015 mans mode soos gesien op www.mooitroues.co.za_0016

Diensverskaffers: