Zerilda & Johnny se Troue

Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0001

Zerilda en Johnny het op die mees romantiese plek verloof geraak, by die Eiffel Tower in Parys. Zerilda was besig om haar hare mooi te maak vir ‘n foto, maar toe sy omdraai om na Johnny te soek was hy op sy knie en vra haar toe om te trou. Sy kon die trane nie keer nie en gelukkig was alles vasgevang op kamera.

Dié paartjie het by Cussonia, naby Pretoria, getrou en het omtrent ‘n lekker makietie gehad. Stella Uys het hulle trou foto’s geneem.

Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0002 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0004 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0010 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0016 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0017 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0018 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0019 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0020 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0021 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0022 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0023 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0024

Wat het julle troue so spesiaal gemaak vir julle?


Die feit dat vir elke klein dinnetjie wat kon gebeur het, van beplanning tot op die dag, was Johnny aan my sy. Hy het my ondersteun soos geen ander persoon sou kon! Óók die feit dat ek dit kon deel met die mense wat die naaste aan ons is, elke gas het iets al in ons lewens beteken en al ons gaste wat ons genooi het gekom het. Dít laat my baie spesiaal voel!

Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0025 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0026 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0027 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0028 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0029 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0030 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0031 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0032 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0033 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0034 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0035

Raad vir ander paartjies:


Ontspan – alles gaan nie gebeur soos jy wil hê dit moet nie. Al gebeur dit nie só nie gaan, alles nogsteeds perfek wees. Dis jou en jou man se dag, vergeet van die klein goedjies, wamt julle twee se belofte aan mekaar op daai dag is baie belagriker as die DJ wat laat opdaag het en die verkeerde lied speel as jy in die kerk instap!

Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0036 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0037 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0038 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0039 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0040 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0041 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0042 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0043 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0044 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0045 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0046 Zerilda & Johnny se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0047


Diensverskaffers:

Fotograaf: Stella Uys | Rok: ChiqWawa | Bruidegom pak: Oriental Plaza
Bruidsmeisie rokke: Oriental Plaza | Grimering en Hare: Melissa Minne Bridal
Dekor: Cussonia Crest  Blomme: Oopsie Daisy | Videograaf: Romanza DJ:DJ Manny (Black Lace)
Skryfbehoeftes: Paper Explosion & Blue Bee Bridal & Fraai Meraai
Zerilda & Johnny Ring:  Jolan Jewellers | Priest: Father Chris
Cake:  Sugar Smith Cakes  | Venue : Cussonia Crest