Anneke & Schalk se Troue

Anneke en Schalk het ‘n pragtige plaas-tema troue gehad by Kilcairn, ‘n venue ideaal vir troues met dié soort tema. Anneke het ‘n Caro Badenhorst rok aangehad vir dié spesiale geleentheid.

Die paartjie het baie spontaan by ‘n Vrydagaand-braai, saam met hulle vriende, verloof geraak. Dit was nie wat Schalk beplan het nie, maar dit was perfek gewees tussen vriende en mense vir wie hulle baie omgee.

Die paartjie was so gelukkig om perde en ‘n prentjiemooi plaas as hulle foto’s se agterond te hê. Die talentvolle fotograaf, Claire Thomson het hulle spesiale dag afgeneem.

Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0001 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0002 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0004 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0010 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0016 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0017 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0018 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0019 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0020 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0021 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0022 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0023

Wat het julle dag so spesiaal gemaak?


Die feit dat ons troue 100% ‘ons’ was, van die Vark Paleis, tot die venue, Burgers en Sondagoggend ontbyt. Al ons naaste vriende en familie was daar om hierdié spesiale dag saam met ons te deel. Selfs die reën kon ons nie onder kry nie, ons het dit gesien as ‘n seën op ons troue. Daar was so baie mense wat ‘n rol gespeel het met ons troue en dit was wonderlik om te sien hoe perfek dit uitgedraai het.

Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0024 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0025 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0026 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0027 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0028 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0029 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0030 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0031 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0032 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0033 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0034 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0035 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0036 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0037 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0038 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0039 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0040 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0041 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0042

Raad vir paartjies wat gaan trou:


Maak jou troue soos jy dit wil hê, alles is moontlik. Probeer goed self doen, dit spaar kostes en is lekker en maak dit uniek. Ons het self die boksies met vetplante op die tafel gebou en geplant, blomme aangekoop en self rangskik en meeste van die dékor self gedoen. Op die dag is alles die moeite werd. Skryf jou eie geloftes, dit laat jou toe om jou belofte aan jou ander helfte te maak in woorde wat vir julle baie beteken. Span familie en vriende in met takies, hulle sal geëerd voel om deel te wees. Ons kaartjies, blomme en blommemeisie rokkies was deur familie en vriende gedoen. Troukoek deur vriendin, Annique Boon.

Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0043 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0044 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0045 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0046 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0047 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0048 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0049 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0050 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0051 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0052 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0053 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0054 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0055 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0056 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0057 Anneke & Schalk se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0058

 

Diensverskaffers: